Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Kuusi kuukautta, kuusi kaupunkia

Matkustus, yksi lempiharrastuksistani. Rakastan matkojen suunnittelua ja sitä tunnetta vatsan pohjassa, kun reissu lähestyy. Puolessa vuodessa olen jo tänä vuonna ehtinyt kuuteen eri kaupunkiin ja seuraavan kymmenen päivän aikana plakkariin kertyy kaksi maata lisää (Latvia ja Liettua), joissa kummassakaan en ole varsinaisesti vielä vieraillut (ainoastaan vaihtanut konetta Riikassa). Baltian road trippimme on siis startannut ja olemme parhaillaan jo matkalla kohti Tallinnaa. Jee! 🙂

BERLIINI
Berliini

Vierailin Berliinissa (varmaan kahdeksatta kertaa) Zizzin kutsumana Curve is Sexy-messuilla tammikuussa ja postasin kuulumisten lisäksi mm. nämä upeat asukuvat blogiini. Berliini on toki ansainnut myös aivan oman täginsä, joten suoraan Berliini-aiheisiin postauksiin pääset tästä. Eilen Matti väläytteli jo, että saataisiinko sittenkin yksi Berliinin piipahdus mahdutettua vielä loppulomaan. Minä kannatan viikonloppulomaa syksymmällä, saapa nähdä mihin päädytään!

PRAHAPraha

Tarjosin Prahan reissun armaalle avomiehelleni yllätyksenä synttärilahjaksi ja eipä olisi paljon parempaa lahjaa voinut kyllä olla! Flunssa vaivasi, mutta ehdittiin silti kokemaan pitkän viikonlopun aikana Prahassa kaikenlaista. Oman postauksensa Prahasta ansaitsivat vielä tsekkiläistä designiä myyvä Harddecore ja herkkutaivas Jan Paukert. Tuo Via Balticahan veisi muuten Prahaan saakka, hmmm…

VARSOVA
Varsova

Pääsiäinen vietettiin tänä vuonna perheen kanssa Varsovassa ja tulipa koettua Puolakin ekaa kertaa. Piipahdettiin Varsovassa mm. eläintarhassa (en erityisemmin tykännyt) ja ihasteltiin hanamia. Tulihan tuolla poseerattua myös asukuvissa Puolan korkeimman rakennuksen kulttuurin ja tieteen palatsin edustalla. Puolaan on päästävä myös vähän paremmalla kelillä, eli kesällä! 🙂

LONTOO
Lontoo

Ylitöitä oli kertynyt pikkasen paljon ja suunnittelin toukokuussa ottavani äkkilähdön lämpimään, mutta päädyinkin (taas) Lontooseen. Edellisestä kerrasta olikin jo tasan vuosi, mihin tämä aika menee! Keväinen ja helteinen Lontoo oli just hyvä toukokuuhun, kun tuntui, ettei kesä tule ikinä (siltä se muuten tuntuu edelleen)… Tämä Lontoo-visiittini oli ehkä kuudes tai seitsemäs, en pysy enää laskuissa, mutta silti tekemistä riitti taas. Kerettiin kuvailemaan myös parit asut ja teinpä töitäkin yhden päivän verran.

TALLINNA
Tallinna

Annettiin joululahjaksi siskolle miehineen päiväristeily Tallinnaan ja toukokuun lopussa saatiin aikataulut natsaamaan ja lähdettiin porukalla fiilistelemään etelänaapuria. Tämän reissun jälkeenhän idea tuosta reissusta Viroon alkoikin itämään ja kohta huomattiin, että kokonaisuuteen oli lisätty myös Latvia ja Liettua. Kiva irtiotto tuo päivä Tallinnassa, vaikka ei maissa ehdittykään neljää tuntia kauempaa ihmetellä. Varsinkin, kun Tallinnassa oli täysi kesä.

KÖÖPENHAMINA
Kööpenhamina

Aloitin loman lennähtämällä Köpikseen Acerin vieraaksi ja sateisessa kaupungissa tuli pötkötettyä lähinnä hotellihuoneessa. No kyllä mä pariksi tunniksi kaupungillekin ehdin ja tietysti itse reissun päätarkoitukseen, eli #Acernoontea:lle! Kolmas kerta Köpiksessä oli oikein rentouttava reissu. Yksi ehdottomasti lempparikaupungeistani tässä lähietäisyydellä.

Semmoset reissut tässä puolen vuoden aikana olen ehtinyt tekemään ja kokemaan. Saapa nähdä, mitä seuraava vuodenpuolikas tuo tullessaan! 🙂

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Joo, tulkaapa Berliiniin! Odotan jo innolla!!!

  0
  1. Haa, tais jäädä meidän yhteinen Berliinin reissu nyt tänä kesänä väliin! 😀

   0
 2. Eiiiiiiisss! Krooninen matkakuume pahenee ihan törkeästi näistä postauksista! Tosin, lupasin jo itelleni reissun palkkioksi, kun valmistun. Nyt pitäis enää… no, valmistua. 😀
  Ja vitsit, Riika on ihana! Kävästiin viime kesänä ja tykästyttiin tosi kovasti! Ihanaa reissua! 🙂

  0
  1. Nono! Nyt puristat ittes valmiiks ja eikun reissuun! 🙂 Riika oli kyllä tosi tosi kiva! 🙂 Tykkäsin!

   0
 3. Sinustahan on tulossa varsinainen maabongari! Tutustupa tähän kunhan palaat kesän reissuiltasi.

  0
  1. Jeppis, joskus mietin kuinkahan monessa maassa on tullut käytyä, kun onhan noita. Pitäisi varmaan ihan laskea joku kerta! 🙂

   0
 4. Hei Mimmi! Olet kyllä todellinen.reissunainen ja matkapostauksiasi on kiva lukea 🙂 Onko epäkorrektia kysyä, kuinka ihmeessä sun rahat riittää noin moneen matkaan vuodessa? Itse pidän matkatiliä ja bongailen groupon-tarjouksia, mutta silti tuntuu, etteivät rahat riitä kuin max kahteen ulkomaanreissuun vuodessa. Ethän loukkaannu kysymyksestä, ajattelin vain jos sinulla olisi jotain vinkkejä miten matkustaa edullisesti. Kivaa Baltianreissua teille:-)

  0
  1. Moikka Eija, ei ole epäkorrektia. Bongailen yleensä edullisia reissuja (lentotarjouksia ja hotellit aina edullisesti) ja matkat on ehdottomasti se mihin säästöjäni eniten kulutan (en siis esim tupakoi tai juhli, joten pitkä penni säästyy reissaamiseen). Toki myös blogin kautta olen näistä reissuistakin päässyt kahdelle, joten eivät ole periaatteessa olleet täysin ”omakustanteisia”. Suosin usein esim. Norwegianin ja muiden halpayhtiöiden lentoja ja matkustan ajankohtina kun lennot ovat edulliset. 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM