Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Pitkä viikonloppu Prahassa

Prahassa ehtii pitkän viikonlopun aikana paljon. Ainakin nauttimaan kolme kertaa gulassikeittoa tarjoiltuna rapean leivän sisältä (koukutuin, aivan lemppareintani ja niiiiin halpaa, alle 4€, tätä tekisi nytkin mieli!), mättämään useamman juustolautasen oluttuopin kylkiäisenä (tai minun tapauksessani inkiväärisoodan kaverina), shoppailemaan (mm. uimapuvun ja tankinin, hah! Etelän loma, mikä etelän loma!), harrastamaan turreilua (kuten U Flekua, tanssivaa taloa, astronomista kelloa, vahakabinettia ja karnevaaleja), parantelemaan hotellissa flunssaa (yskä ja nuha tosin vaivaavat edelleen), bongaamaan kolme Sephoraa (joista kahdessa vierailemaan), ajelemaan ympäriinsä ratikalla (mm. ”nähtävyysreittiä” sporalla nro. 22), nukkumaan hyvin (pointsit Grand Majestic Plaza-hotellille), ihastumaan ainakin kolmiin eri lenkkareihin (ja olla kuitenkin ostamatta yksiäkään), haahuilemaan ympäriinsä päämäärättömästi (välillä myös päämäärätön sporalla ajelu lasketaan tähän kategoriaan, ajettiin mm. 17-reitin päätepysäkille asti erittäin tyytyväisenä) ja nauttimaan 3/4 tuopillisen olutta (U Flekussa baarin omaa, en lämmennyt, mutta paikka ja sunnuntaina keskellä päivää täydessä käynnissä olleet bileet olivat kyllä kokemisen arvoiset).

Ps. Jos suuri turistimäärä kesäkautena Prahassa ahdistaa, kannattaa poiketa paikalle vaikka näin helmikuussa, ei muuten ahdistanut nimittäin yhtään! 🙂
PrahaPraha 14 Praha 23 Praha 22 Praha 20 Praha 19 Praha 18Praha 21 Praha 17 Praha 16 Praha 2Praha 13 Praha 12 Praha 11 Praha 10Praha 7 Praha 9 Praha 7Praha 8Praha 4 Praha 6 Praha 5 Praha 3

Translation: I spent long weekend with my boyfriend in Prague. I’ve been there once before and I like it a lot. So cheap and nice city! 🙂

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Kauniita kuvia. Mukava katsoa aina muiden ottamia kuvia itselle tutuista paikoista, miten toinen saakin ne näyttämään niin erilaisilta : ) Ja kyllä, tämä on parasta kaupunkiloma-aikaa juuri vähäisten turistimassojen osalta. Joka paikassa on tilaa mennä ja kulkea, ihmetellä ja ihastella. Praha on kaunis mihin vuodenaikaan hyvänsä <3

  0
  1. Kiitos! 🙂

   Mäpä kuule ihastelin sun blogista Prahaa jo etukäteen ja löysin mm. ihanan Jan Paukertin! Kiitos siis itsellesi, leivät oli herkullisia, täytynee tehdä vielä paikasta postaus, jos sen saisi vielä pelastettua…

   0
 2. Me oltiin viime keväänä Prahassa ja se on kyllä ihan mahtava kaupunki. Uudelleen ollaan menossa, ei nyt toki ihan heti, mutta parin vuoden päästä viimeistään.

  0
  1. Joo, mä oon kans ollut keväällä siellä (tosin yhtä lämmintä oli kun Suomessa kesällä) ja ihan hauska oli nähdä nyt talvinen Praha. 🙂 Ei ollut ainakaan liikaa turisteja tällä kertaa.

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM