Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Pleather Dress

Olen taas kotona. Tultiin takaisin Suomeen viime yönä ja tänään taistelin työpäivän läpi taas neljän tunnin unilla, no otetaan kiinni sitten ensi yönä. Praha oli taas kerran huikea ja flunssakin alkaa onneksi osaltani olla jo parempi, tosin vieläkin kärsin kovasta yskästä ja nuhasta, mutta paluulento meni eilen jo onneksi huomattavasti kivuttomammin.

Tämä asu on viime viikon keskiviikolta, kun orastava flunssaolo alkoi puskemaan kesken päivän päälle. Olo oli kyllä vähän kuin Matrixista karanneella, kun liihottelin menemään toimistolla tekonahkamekossa, maihareissa ja tuossa pitkässä neuleessa. Nämä eivät varmaan kaipaile sen erikoisempia esittelyjä, tosin tuo tekonahkamekko kaipailisi kyllä vähän enemmän käyttökertoja. Pitäisi vissiin käydä läpi niitä oman vaatekaapin henkareita hieman useammin. Onneksi äiti oli viikonlopun aikana suorittanut täällä meillä älyttömän viikausoperaation (huoneessa, josta käskin pysyä visusti poissa) ja nyt kaikki vaatteet on siisteissä pinoissa odottamassa kaappiin päätymistä. Ehkä ihan hyvä, että äippä uhmasi uhkailujani, onpahan vaatteet taas ojennuksessa ja oletan aamukiireessä päälle löytyvän jotain muutakin kuin ne samat jutut päivä toisensa jälkeen! 🙂

Neule – Cardigan New Look Inspire (UK24) // Mekko – Dress Simply Be (UK26) // Kassi – Bag Urban Outfitters // Boots Dr Martens // Leggings Piruetti (L) // Kaulakoru – Necklace Mari & Arrow
Pleather Dress Simply Be Pleather Dress Simply Be 2 PlusMimmi Pleather Dress Simply Be Pleather Dress Simply Be 3

Translation : My ’everyday outfit’, dress, cardigan, leggings & boots. 😉

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

  1. Ihana asu!! Mä haluan ton heti! 😀

    0
    1. Kiitos! 🙂 Tykkäsin itsekin kyllä tästä kokonaisuudesta.

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM