Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Look Magazine for Simply Be Shirt Style Maxi Dress

Täällä Berliinissä ollaan edelleen. Väsyttää (nukuin jostain syystä viime yönä tosi huonosti) ja tekisi oikeastaan mieli maata vaan X-asennossa tässä hotellihuoneen parisängyssä äsken nautitun aikamoisen herkkuaamiaisen jälkeen. Mutta nyt ei ehdi, sillä lupasin kuvata kohta ulkona asukuvat Emmille (jota yritin eilen painostaa kirjoittamaan blogia myös suomeksi!) ja pitäisi vissiin alkaa vähitellen valmistautumaan tunnin päästä koittavaan check outtiinkin. Sitten olisi aikaa pyöriä täällä Berliinissä vielä iltaan saakka, kunnes koittaa taas kotiinpaluu.

Eilen siis messuiltiin Curve is Sexy-messuilla, mutta itse messuista myöhemmin, nyt jaan vaan oman asuni eiliseltä, joka päällä tuli hengailtua koko päivä yöhön saakka. Minulla oli päällä siis tämä Look Magazinen ja Simply Be:n yhteistyömalliston maximekko, johon ihastuin Hannan päällä syksyllä ja loppupeleissä mekko päätyikin sitten minulle. Tykkään tästä aivan hulluna ja mekko keräsikin myös kovasti kehuja! Eilen pakotin Hannan ottamaan minusta kesken kaiken kiireen asukuvat hotellimme vieressä löytyvissä raunioissa ja näistä tuli kivoimmat kuvat hetkeen. Vaikka Berliini onkin näin tammikuussa melko harmaa, on täällä silti aina vuodenajasta riippumatta tosi mukavaa. Kohta ajattelin ostaa päivälipun ja ajella vähän tutkimassa metrolla ympäriinsä, lisäksi luvassa on vielä myöhäinen lounas Maiskin kanssa, joten ei varmasti käy aika pitkäksi tänäänkään.

Maksimekko – Maxidress Look Magazine for Simply Be (UK26) // Hattu – Hat Primark // Laukku – Bag MBMJ // Maiharit – Boots Dr. Martens
look magazine for simply be PlusMimmiDSC_0030look magazine for simply be look magazine for simply be 2look magazine for simply be maxi dress look magazine for simply be PlusMimmi Berlin

Tykkäättekös asusta?

Translation: I looove this Look Magazine for Simply Be maxi dress! And I love Berlin and these pics in this rough location! 🙂

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

1+

0 Comment

 1. Onpa ihan sairaan ihana mekko!!

  0
 2. Vau mikä leidi! Todellakin upea mekko ja vielä upeampia kuvia, tykkään! 🙂

  0
 3. Voi apua mikä mekko!! Nyt on pakko rukoilla että noita on vielä kahden viikon päästä omaa kokoa 😛 Upean näköinen olet!

  0
 4. No nyt on huikeen kivat asukuvat!

  0
 5. Hieno mekko ja upean erilainen kuvauspaikka! 🙂

  0
 6. Heidi. P says: Vastaa

  Upea mekko. Ja myös upeat kuvat.

  0
 7. Todella hienot kuvat Mimmi, ja tosi kiva tavata viimeinkin! 🙂 <3

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM