Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Zizzi – Inspired By You

Olin eilen niin väsynyt edellisen yön neljän tunnin unien ja hektisen toimistopäivän päätteeksi, etten jaksanut illalla avata konetta ollenkaan. Makasin vaan sohvalla, katsoin uuden Ensitreffit Alttarilla-jakson (jep, olen koukussa!), käytin Jykän lenkillä ja kampesin suosiolla suihkun kautta nukkumaan. Tänään olikin jo sitten onneksi hieman eilistä virkeämpi päivä kymppituntisten yöunien ansiosta!

Mutta palataan pidemmittä puheitta Berliiniin ja maanantaihin, jolloin suuntasimme limusiinikyydillä (curvy shuttle!) n. 45min päähän Berliinin keskustasta Zizzin kutsumana Curvy is Sexy-fashion fairiin, eli siis plussamuotimessuille. Tarjolla oli kattava lista plussabrändejä omine ständeineen, muotinäytöksiä ja muuta mukavaa, kuten bloggaajille suunnattuja tapahtumia. Saatiin vilkaista muutaman brändin syysmallistoja ennakkoon ja tässä tulee parhaita paloja Zizzin syksyn 2015 mallistosta.

Päällimmäisenä Zizziltä mieleen jäivät nuo tekoturkisasiat, kuten liivit ja takit, joista tuo leijonankeltainen puhutteli minua erityisesti ja valitsin sen omaan ”lempiasuuni” mustan kauniisti laskeutuvan mekon ja tuon harmaan kohopintaisen neuleen kanssa. Lisäksi pidin erityisesti Black Label-linjan upeista taidokkaasti räätälöidyistä vaatekappaleista ja kuvista päätellen lisäksi laivastonsininen väri oli Zizziltä erityisesti mieleeni. Kovia juttuja lisäksi ensi syksyn muodissa ovat mm. kukonaskel-kuosi (’houndstooth’) ja myös aiemmin vahvasti kevääseen mielletyt pastellit puskevat läpi jatkossa syysmallistoissa. Hyvältä näyttää!

Zizzi Inspired By you Zizzi Inspired By you 2 Zizzi Inspired By you Black Label Black Dress Zizzi Inspired By you Black Label Zizzi Inspired By you Autumn 2015 fake fur jacketZizzi Inspired By you Autumn 2015 Plus Size fashion Zizzi Inspired By you 11Zizzi Inspired By you 3 Zizzi Inspired By you 9 Zizzi Inspired By you Sticky Sweet Danish Zizzi Inspired By you capeZizzi Inspired By you 5Zizzi Inspired By you 6Zizzi Inspired By you PlusMimmi Autumn 2015 Zizzi Inspired By you 8 Zizzi Inspired By you Hanna Wears Autumn 2015 Zizzi Inspired By you 4 Zizzi Inspired By you Black Label bottle

Translation: I had a great time in Berlin, Curvy is Sexy Fashion Fair, with Zizzi. I loved especially those fake furs, Black Label-line and navy blue clothes. Thank you for inviting me, Zizzi! 🙂

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

1+

0 Comment

 1. NOI KAHVITEKSTIT!!!! Miksen mä osaa!!!

  0
  1. Heheehe. Siinä tais olla sellanen muotti? 🙂

   0
 2. tuo hannan tapettikuosinen paita on hieno! Mikä henkarissa. Mua ette kyllä karvoissa silti tuu näkeen!

  0
  1. Kohta oot kuitenkin tyytyväisenä karva-asioissa… 😉

   0
 3. 3 kuva! Ihan bueno!! Pakko saada 😀

  0
  1. Se on ihana! Ja muutenkin toi Black Label-mallisto, tykkäsin kovasti! 🙂

   0
 4. […] vihdoin  Zizzin tummanpuhuva Black Label-erikoismallisto. Pääsin hypistelemään mallistoa jo tammikuussa Berliinissä ja ihastuinkin muutamaan vaatekappaleeseen kovasti. Erityisesti mieleen jäivät graafiset linjat […]

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM