Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Citron Yellow

Mä olen hiihtänyt tämän koko loppuviikon sitruunankeltaisissa asioissa. Kirkas keltainen kyllä piristää kummasti ja vie huomion pois ehkä muuten hieman väsyneehköstä olemuksesta. Useammassakin tilanteessa tällä viikolla tämä kuvien neule on saanut kehuja juurikin kirkkaan värinsä ansiosta. Kuinka kätevää!

Saatiin Berliinissä valkata Zizzin keväätmallistosta mukaamme vaatekappaleita ja tarrasin heti rekistä tähän keltaiseen neuleeseen ja hamusin neuleen päälleni myös tänään aamulla, kun oltiin ensinnäkin nukuttu 45min pommiin ja lähdettiin ajamaan tänne Marskin majan liepeille, jossa vietellään Matin isän 60v synttäreitä. Vietetään täällä siis yksi yö ja ohjelmassa olisi savusaunaa, vierailua Marskin majalla, Marskin perinteistä illallista (etenkin karitsa ja ohukaiset lakkahillolla kuulostaa hyvältä) ja mukavaa yhdessäoloa.

Muut lähtivät pelailemaan jääkiekkoa ja kävelylle, minä jäin tänne Jykän kanssa talonvahdiksi, mutta nytpä tuolta alkavat ekat jo palailemaan takaisin kämpille. Taitaa pitää itsekin ruveta tästä valmistautumaan Marskin ryyppyyn. HUH!

Neule – Cardigan Zizzi (M) // Mekko – Dress ASOS (UK22) // Leggings Piruetti (L) // Maiharit – Boots Dr Martens (US9)
PlusMimmi yellow PlusMimmi yellow 2 PlusMimmi yellow 3 PlusMimmi yellow 4

Translation : I got this citron yellow cardigan from Zizzi. It’s perfect for too early mornings! 😉

Neule blogin kautta saatu / Cardigan gifted.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

  1. Heidi. P says: Vastaa

    Piristävä neule totta tosiaan. Itse en vain uskalla tuota väriä käyttää. 🙁 Ja mukavia juhlia sinulle sinne. Ja Jykälle terkkuja se on sellainen lutunen pötkylä.

    0
    1. Tuo on kyllä kieltämättä vähän hankala väri! On kyllä ollu kivat juhlat ja Jykäkin on viihtynyt. 🙂

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM