Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Pääsiäinen Varsovassa

Ollaan kömmitty äsken jo viimeistä kertaa täällä Varsovassa aamiaiselle (joka muuten oli aivan loistava, mm. porkkanoista sai puristaa mehun!) ja parin tunnin päästä on luovutettava myös tämä hotellihuone. Suuntana tänään taitanee olla Varsovan eläintarha eläimineen ja illalla palaillaankin sitten takaisin kotiin. 

Loma on pitänyt sisällään niin Polin-museota, paikallista ruokaa, kävelyä Varsovan kaduilla, kahviloita, shoppailua, porealtaassa lillumista, casinoa, Hard Rock Cafen sapuskaa (eilen lankalauantaina moni ravintola oli kiinni illan) ja ajelua edestakaisin niin taksilla, metrolla, sporalla kuin Überillakin. Varsova on ollut kyllä kiva, tosin vähän kolea. Täytynee tulla tänne joskus kesemmällä uudestaan! 🙂 

  

                                 

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.