Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ravintolavinkki Kuopioon : Panza!

Kuopio DSC_0411 Panza Kuopio Meksikolainen ravintola DSC_0415Panza Kuopio Meksikolainen ravintola DSC_0413Panza Kuopio Meksikolainen ravintola DSC_0420 Panza Kuopio Meksikolainen ravintola DSC_0416 Panza Kuopio Meksikolainen ravintola DSC_0417 Panza Kuopio Meksikolainen ravintola DSC_0424Panza Kuopio Meksikolainen ravintola DSC_0438 Panza Kuopio Meksikolainen ravintola DSC_0427Panza Kuopio Meksikolainen ravintola DSC_0441 Panza Kuopio Meksikolainen ravintola DSC_0436 Panza Kuopio Meksikolainen ravintola DSC_0450 Panza Kuopio Meksikolainen ravintola DSC_0452

Olen kova meksikolaisen ruuan ystävä ja niinpä jo reilun vuoden Kuopiossa avoinna ollut meksikolainen ravintola Panza on keikkunut ”pakko testata Kuopiossa” -listallani jo avaamisestaan asti. Viime viikolla vihdoin pääsin toteuttamaan vierailun Panzaan ja vetämään ravintolan yli listalla, tosin palaan tänne kyllä varmasti, jos en ensi kerralla, niin viimeistään sitten seuraavalla, sen verran hyvät pöperöt ja palvelu ravintolassa oli sisustuksesta ja muusta atmosfääristä puhumattakaan!

Panza avaa näin kesäisin kahdelta ja oltiin äitimuorin kanssa roikkumassa kahvassa heti tasalta. Eikä muuten oltu ainoat innokkaat, meidän lisäksemme syömään tulossa oli useampi seurue ja porukkaa lappoi sisään koko syöntimme ajan tasaista tahtia. Panza on siis selkeästi jo lunastanut paikkansa kuopiolaisten keskuudessa ja en kyllä yhtään ihmettele. Lounas on tauolla näin kesäisin, mutta listalta pääruuista sai -10% alennusta neljään saakka (late lunch) ja meidän ruuat kustansivat lopulta yhteensä reilun 30€.

Me päädyttiin tilaamaan äidin kanssa alkuun nachoja, joiden mukaan sai quacamolea (tosi hyvää), creme fraicea ja salsaa. Annoksesta olisi riittänyt ainakin kolmelle tai jopa neljälle helposti. Äiti päätyi ottamaan pääruoaksi Panzan burriton possulla ja annoskateushan siinä lopulta minulle vähän iski. Tuo äipän burriton annoksen yli 30 ainesosan suklainen mole-kastike kun oli aivan törkeän hyvää ja saattoi olla, että pääsin onneksi itsekin hieman osingoille tuosta burritosta, sen verran tuhti setti oli kyseessä. Minä halusin tällä kertaa testata paikan pehmeät tacot ylikypsällä naudanlihalla ja ei niissäkään kyllä mitään valittamista ollut, pesevät monen paikan tacot ihan mennen tullen. Kyytipojaksi annokseeni tuli vielä riisiä ja tämäkin eväs oli tosi kookas. Drinkit ja jälkkärit jäivät meiltä tällä erää toiseen kertaan, mutta mitä vilkaisin pikaisesti listaa, niin oikein hyvältä vaikuttivat. Kuulin myös siskolta huhuja, että olivat viettäneet keväällä ystävänsä polttareita Panzassa drinkkikoulun merkeissä, joten ilmeisesti kaikenlaiset erikoisemmatkin tapahtumat Panzassa onnistuvat.

Täytyy palata pian testaamaan vielä ainakin nuo kehutut Panzan hunajalla ja meksikolaisella oluella marinoidut ribsit, ne ovat olleet kuulemma Panzan listalla ihan alusta saakka ja niitä suositteli myös tarjoilija, nam! Terkkuja vaan sinne Kuopioon Panzan pojille, I’ll be back ja sydänsilmäemoji tähän!

Panza // Ajurinkatu 26, Kuopio

Ps. Panzaan saa tulla myös hyvin käyttäytyvän koiran kanssa, täyttäisiköhän Jykä hyvin käyttäytyvän koiran vaatimukset? 😉

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa ja Bloglovin’issa! ♡

0

9 Comment

 1. Ruttukulma says: Vastaa

  Varmasti kiva paikka, jo pelkät kuvat saavat veden kielelle! Mutta kuopiolaiset kirjoitetaan pienellä alkukirjaimella.

  0
  1. Joo, oli kyllä tosi hyvä paikka! 🙂 Joo, hyvä huomio, näinhän se on. Aina ei osu oikein, vaikka periaatteessa nämä kielioppisäännöt suht hyvin hallussa onkin. 🙂

   0
 2. Ehdottomasti käyn kokeilemassa kuvailujesi perusteella 🙂

  0
  1. Suosittelen! 🙂 Harmittaa, ettei eilen päästy Panzaan, se kun on maanantaisin kiinni.

   0
 3. Kauppakeskus Jumboon ollaan ymmärtääkseni avaamassa piakkoin sama ravintola, eli kohta löytyy herkkuja pk-seudultakin 😉

  0
  1. Oho oho!! Taas yksi syy lisää mennä Jumboon! 🙂 Täytyypä pistäytyä!

   0
 4. Panza on kyllä ihana paikka! Todella maukasta ruokaa ja melko edullisesti vieläpä. Suosittelen ehdottomasti ensi kerralla jälkkäriksi meksikolaisia ritareita, vievät kielen mennessään! 🙂

  0
  1. Oi, kuulostaa herkulliselta! 😛

   0
 5. […] Bellablogien Plusmimmi […]

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM