Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Perjantaipullo (vko 28) The Body Shop Italian Fig Eau de Toilette

Elin jo eilen ihan täysillä perjantaita ja tänään on ollut taas jostain syystä aivan lauantaiolo. Tästä syystä meinasin unohtaa kokonaan täräyttää tänne perinteisen perjantaipullon, joka tällä kertaa tuoksu-uutuus The Body Shopilta. Italian Summer Fig kuuluu kesän aikana myymälöihin saapuvaan Voyage-kokoelmaan, josta löytyy tuoksuja ympäri maailmaa. Tuoksujen lisäksi sarjasta löytyy vartalotuotteita mm. suihkugeelin ja vartalovoin merkeissä.

Italian Summer Fig-tuoksu saa arominsa viikunoista ja nenääni se tuoksuu melko vahvasti metsäiseltä ja tuoksutan tuoksusta myös jonkun kasvin lehden tuoksun. Viikunan lisäksi tuoksuun on lisätty mm. ruusua, krookusta ja rypäleenlehtiä(!!) sekä ambraa ja tammea. Olen itse hieman makeampien tuoksujen ystävä, joten tämä tuoksu ei ole ihan minua, muttei kuitenkaan missään nimessä huono. Uskon kuitenkin, että Voyage-kokoelman tuoksuista löytyisi varmasti minulle joku omempi tuoksu.

Suosittelen tätä tuoksua sinulle, joka haluat löytää ei niin makean, mutta kuitenkin raikkaan ja ihanan metsäisen kesätuoksun. Nämä tuoksut ovat myös 100% vegaanisia, eikä niitä ole luonnollisestikaan testattu eläimillä. Hintaa näillä on n. 27€/50ml.

☺☺☺

Italian Fig

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM