Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ajatuksia lähestyvästä joulusta!

Ehdin juhlimaan jo Bella-porukalla pikkujoulut juuri ennen New Yorkin reissua ja koska vietettiin Matin kanssa viime vuonna joulu New Yorkissa luulen eläneeni jo tämän vuoden joulun taas kerran NYCissä. Koko New York oli jo marraskuun alkupuolella niin jouluisa, Pelastusarmeijan padat ja kellonsoittajat olivat asemissa kaduilla, kaikkialla oli jouluvaloja, kuusia ja somistuksia ja joulumusa raikasi kaupoissa. Joudun siis tällä hetkellä jatkuvasti muistuttelemaan itseäni, että joulu 2015 on todellisuudessa vasta tulossa, ei vielä ohi. Luulen jostain syystä alituiseen viettäneeni jo tämän joulun, vaikka tosi asiassa koko juhla on vasta edessä! Hämmästelin esim. yhtenä päivänä (jet lag päissäni) Citymarketissa, että onpas näitä erilaisia konvehtirasioita ja joulukalentereja paljon yhä jäljellä ja muuta yhtä älykästä. Saan itseni päivittäin kiinni ajattelemasta että joulu on jo tältä vuodelta ohi. Ja tämä ärsyttää minua aivan suunnattomasti!

Tykkään joulusta kovasti, mutta nyt tuntuu siltä, että joulu meni jo. Sovittiin Matin kanssa, ettei osteta toisillemme tänä vuonna ollenkaan lahjoja, vaan satsataan nekin sataset meidän matkakassaan. Olen kyttäillytkin viime päivät äkkilähtöjä jouluksi lämpimään, sillä uskon että olisimme molemmat löhöloman (mielellään all inclusivella varustettuna) tarpeessa ja joululoma nyt sattuisi olemaan tätä silmällä pitäen oikein oiva sauma. Potentiaalisia kohteita reissulle olisi esim. Egypti (onko siellä joulun aikaan varmasti lämmin?!) tai Dubai, joihin molempiin tuntuu olevan lähtöjä yhä tyrkyllä. Pohditaan tässä parhaillaan siis, että hoidetaanko jouluvierailut pois jo etukäteen ja otetaan matka sitten parin päivän varotusajalla joulun alla, kun tiedossa on säätiedotukset ja hinnat ovat huomattavasti tätä hetkeä huokeammat. Mutta entä jos ei sitten päästäkkään reissuun? Saattaa nimittäin pikkasen harmittaa, jos aurinkolomaa on odoteltu taas koko syksy ja joudutaankin jäämään jouluksi Suomeen. No ehkä niin on sitten tarkoitettu ja ellei sopivaa reissua löydy, on taas aika viettää perinteinen perhejoulu molempien perheiden luona vieraillen. Tasan kuukauden päästä se joulu taas koittaa, tajusin sitä tai en.

Oletteko viettäneet joulua ulkomailla? Mitä kohdetta suosittelisitte?

IMG_1468IMG_1732 IMG_1485

1+

0 Comment

 1. Dubai !! Suosittelen joulumatka kohteeksi. Kaksi edellistä joulua on siellä vietetty. Ei turhaa joulu hössötystä, mutta sopivasti kuitenkin. Perjantai brunssi Jumeirahin Al Qasr ssa on sellainen kokemus, että jo sen vuoksi kannattaa lennähtää Dubaihin. Se on hyvän ruuan ystävän taivas maan päällä.
  Kiitos vinkistä YSLn kajal (se itsestään teroittuva), oli jopa niin hyvä, tyttäreni omi sen.

  0
 2. Dubaita lähempänä ei taida olla riittävän lämmintä löhölomalle.
  Jos Dubai on jo liiankin tuttu, niin naapurimaa Qatar on tutustumisen arvoinen (tosin matkan joutuu itse kasaamaan lennot + hotelli, mutta plus-puolella on turistien vähäisyys). Luksuksessa ei jää Dubaista, maa on varakkaampi per capita kuin Arabiemiraatit. Myös Oman samalla suunnalla on kiinnostava.

  Egypti lienee halpa ja halpenee koko ajan terroristiuhan kasvaessa.
  Myös Tunisian hotellit ainakin ovat nyt halpoja ja halpenevat samasta syystä. Lennot pitää kuitenkin järjestää itse, sillä eivät taida matkatoimistot enää uskaltaa sinne perusturisteja viedä.

  0
 3. Starbucks-joulukalenteri!? #omg ♥_♥

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM