Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Turtleneck

Jos kaikki on mennyt putkeen, tallaan tällä hetkellä Kööpenhaminan katuja Tanskanmaalla. Itse asiassa vietetään ilmeisesti iltaa parhaillaan Tivolissa Zizzi-porukan kanssa. Näin jo tuosta Köpiksen lentomatkasta untakin (ilmeisesti vyö ja sen sopivuus taas jännittää, hehe) ja oma paikkani 20A oli mitä herttaisimman pikkumummon vieressä keskellä koneen lattiaa. Kone oli niin pieni, etten mahtunut seisomaan siellä suorana (tämä on suht epätodennäköistä, olen 170cm pitkä) ja en ehtinyt edes testata vyötä, kun tempauduin unen mukana jo uusiin käänteisiin.

Nämä asukuvat ovat viime lauantaiselta retkeltämme Pyhtäälle (jep), jossa Matti kävi kaverinsa kanssa vähän surffailemassa sisähallissa ja minä kuvailin innoissani menemään. Samasta hallista olisi löytynyt myös ”lentämismahdollisuus”, joka näytti aivan huikealta! Mietin myös, että olisihan tuonne aaltoaltaaseenkin kiva päästä ainakin bodyboardin kanssa pyörimään. Pitäisiköhän järkätä plussakokoisten lento- ja surffiretki Pyhtäälle? Kotimatkalla poikettiin itse asiassa vielä Porvoossa, mutta siitä lisää myöhemmin, oli nimittäin pakko testata siellä aika paljon hehkutetut burgerit, kun kerran ohikulkumatkalla oltiin…

Joku asukuviani viime aikoina seurannut voisi väittää, että olen hurahtanut pooloihin ja niinhän minä totisesti olen. New Yorkista niitä mukaan tarttui kaksin kappalein ja tässä niistä toinen. Tuo on t-paita ja vaatii sillä kaverikseen jakun tai neuleen. Uutta tässä asussa on myös tuo nappihame, niin ikään New Yorkista ostettuna.

Poolo – Shirt Forever21+ (3XL) // Jakku – Blazer Zizzi (XL) // Hame – Skirt F21+ (3XL) // Sukkikset – Tights Lane Bryant // Sneakers Adidas (US9)
XL tyyli PlusMimmi Asukuvat DSC_0007 XL tyyli PlusMimmi Asukuvat DSC_0018 XL tyyli PlusMimmi Asukuvat DSC_0025

Jakku blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Mä en ole ikinä Siriusparkiin sisälle asti päässyt. Vaikka olen mennyt kymmeniä kertoja ohi tuosta, joko matkalla mökille tai Kotkaan. Mun vanhempien mökki on tuosta paikasta n. 20 km päässä ja samaisesta liittymästä käännymme pois moottoritieltä kuin Siriukseen pääsee. 🙂 Pitäisköhän saada joskus aikaiseksi?

  0
  1. Kannattaa kyllä käydä piipahtamassa, sitä surffausta pääsee katsomaan ihan katsomosta ja lentämistä myös, ellei itse uskaltaudu kokeilemaan. 🙂

   0
 2. Tyylitöntyttö says: Vastaa

  Hei Mimmi! Olet tyylikkään ja raikkaan näköinen, sulle käy tummansininen ja osaat yhdistellä vaatteita ja asusteita. Itse olen aivan onneton. Alan olla ihan loppu asian kanssa ja itsetuntoni on aivan nollassa. Olen neljääkymppiä lähestyvä nainen ja tyylini on aivan hukassa. Nuorempana tai sanotaanko 20-30 kiloa sitten osasin mielestäni pukutua, mutta en nyt. Teen paljon virheostoja. Oikeankokoisessa puserossa muualta voi olla isot hartiat jne. Sairastuin kilpirauhasen vajaatoimintaan pari vuotta sitten, kilpirauhanen aivan kuin lakkasi toimimasta ja lihoin rajusti 20 kiloa. Sopivia vaatteita on hankala löytää. Aluksi puolisoni tsemppasi laihduttamaan ja olen yrittänyt kovasti – mutta paino ei putoa. Lääkäri sanoi, ettei se putoakaan, koska hormonitoiminta on ihan sekaisin. Ei kuulemma pidä stressata pudottamisesta, sillä se vain haittaa. Nyt pitäisi vain löytää oma tyyli ja rauhoittua, että pysyy terveenä. Koen, että tarvitsen aikuisen naisen tyylin, joka on kuitenkin raikas – minulla on työelämässä menossa muutos, uralla eteneminen odottaa- pitäisi näyttää fiksulle ja kivalle- osaavalle. En näyttänyt tänäänkään, kun kokouksessa otettiin mediaa varten kuva…Kulahtanut huppari toi rintamuksen todella voimakkaasti esille, hävettää! Mistä saisin apua pukeutumiseen ja hiustyyliin? Lukemalla blogeja ja sovittamalla kaupassa vaatteita olen tajunnut, että isonkin ihmisen kropan mittasuhteet ovat erilaiset ja kaikki ei vaan istu päällä hyvin. Isot rinnat ja massu ovat ongelmakohtani…silloin yläosat ovat hartioilta isoja. No, housuissa vasta tarkka olla saakin kun on vatsaa, mutta jalat ovat suht hoikkaset. Hormonitoiminta on muokannut minusta tämän muotoisen. Harrastan vaeltamista ja jousiammuntaa, liikuntakin muokkaa- toki. Anteeksi vuodatus, olisi ihanaa tuntea olonsa varmaksi ja osaavaksi, tämänhetkinen tyylini ei vakuuta itseäni ollenkaan. Jos joku osaa auttaa, kiitos.

  0
 3. Oletko kokeillut ikinä tavaratalojen pukeutumisneuvojia? He ovat stailaamisen ammattilaisia ja osaavat ehdottaa sinulle ainakin oikean kokoisia vaatteita. Hyvää löytöä voi myös muokata ompelijalla istuvammaksi, tässäkin pukeutumisneuvoja osaisi auttaa. Mene rohkeasti myös plusmyymälöiden myyjien pakeille, he voivat kiikuttaa sinulle sopivia vaatteita sovituskoppiin. Tyyliongelmat ovt yleisiä kokoon katsomatta – samoin kuin tyylikkyys ei kokoa katso. Esim Mimmi ja vaikkapa Tyyliä Metsästämässä -blogin Veera ovat eilaisia vartaloltaan ja tyyliltään, mutta heillä molemmilla on ihana, persoonallinen tyyli. Älä lannistu, heitä vain pois turhat ennakkoluulot ja hyödynnä ammattilaisten palveluita 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM