Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Bellan pikkujoulut!

Terveisiä täältä lentokentältä, odottelen kahvilassa, että äidin kone Kuopiosta laskeutuu, jonka jälkeen marssitaan portille ja noustaan New Yorkin koneeseen. Minun matkalaukku painoi äsken vaan 11kg, veikkaan että tullessa ei ole ihan sama tilanne… Fiilis on kieltämättä innostuneen odottava ja vähän jopa jänskättää. Seuraavan kerran päivittelenkin jo sitten New Yorkin sykkeestä! En ajatellut tällä kertaa ottaa isompaa stressiä kuvailusta, vaan kuvailen mikäli huvittaa, mutta uskon, että vähintään kännykällä kuvia tulee taas nappailtua.

Palataan kuvien kanssa kuitenkin vielä hetkeksi meidän torstaisiin Bellojen pikkujouluihin…

Bellan pikkujoulut 2015 DSC_0543 Bellan pikkujoulut 2015 DSC_0554Bellan pikkujoulut 2015 DSC_0584Bellan pikkujoulut 2015 DSC_0563 Bellan pikkujoulut 2015 DSC_0556 Bellan pikkujoulut 2015 DSC_0558 Bellan pikkujoulut 2015 DSC_0578 Bellan pikkujoulut 2015 DSC_0590 Bellan pikkujoulut 2015 DSC_0596 Bellan pikkujoulut 2015 DSC_0601Bellan pikkujoulut 2015 DSC_0613 Bellan pikkujoulut 2015 DSC_0605 Bellan pikkujoulut 2015 DSC_0616

Käytiin ensin Ukko.fi:n koulutuksessa, jossa käsiteltiin kevytyrittäjyyttä, verotusasioita ja laskuttamista. Itsehän teen kaiken oman yritykseni kautta, joten nuo olivat siinä mielessä ennestään tuttuja juttuja, mutta tiedän monta tyyppiä jotka laskuttavat satunnaisesti Ukko.fi:n kautta ja olen kuullut palvelusta ainoastaan positiivista.

Parin tunnin koulutuksen jälkeen siirryttiin Kauppakeskus Forumiin hiljattain avattuun G Lounge Skybar&Loungeen, jossa viihdyttiin loppuilta. Paikkahan sijaitsee siis tuolla Forumin katolla, joten sieltä on oikein upeat näkymät ja se oli muutenkin tosi viihtyisä. Jostain syystä ei koko iltana päästy tanssilattialle asti, vaikka sellainenkin paikasta löytyy ja sinne kovasti hinguin. No toisen kerran sitten…

Foodora toimitti meille ruoaksi superherkullisia vietnamilaisia rullia Rullasta (koodilla BELLA Foodoralla ilmainen toimitus!) ja Hartwall juomia (mm. Freixenet Mia kuoharia ja viinejä), joten viihtyminen oli taattu. Ruokaa ja juomaa oli oikein riittävästi ja Napapiirin Jaffa-pullo laukussa poistuin kiltisti yhden bussiin. Saattaa olla, että eilisellä työpäivällä oli osuutta asiaan, vaikka tanssijalkaa olisi todellakin vielä vipattanut! Meillä oli kyllä aivan huippu ilta!

0

0 Comment

 1. Heidi. P says: Vastaa

  Näytti kivalta ja bileet oli varmaan hyvät, Ja ruoka ja juoma ….. maiskis, lurps 🙂 ja kuten sanoin aiemmin tuo sinun bileasu on ihana … mulla itselläkin on ns. silmää asioille. Sopiin hyvin sinulle. Ja tosiaan, vaikka mainitsin, että laita kuvia Nykistä, niin älä stressaa. laita silloin kun tuntuu. Nauti ja lepää.

  0
 2. […] torstaina vietettiin Bellan pikkujouluja (joista voi lukea vaikkapa Emmin ja Mimmin kirjoittamana). Olin jo etukäteen aivan innoissani tulevasta mahdollisuudesta saada niin sanottu […]

  0
 3. […] juhlimaan jo Bella-porukalla pikkujoulut juuri ennen New Yorkin reissua ja koska vietettiin Matin kanssa viime vuonna joulu New Yorkissa […]

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM