Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Paljettimekossa

Zizzi-Ambassador

Oikeassa olin, kun veikkasin pikkujoulujeni pelastajaksi tuota Zizzin paljettimekkoa! Eilen avattiin nimittäin omalta osaltani pikkujoulukausi, kun juhlittiin Bellojen kanssa yhdistetyissä kekkereissä uutta etaria ja pikkujouluja. Toivon salaa, ettei tänä vuonna pikkujouluja ole kovin monia, onhan nuo nimittäin aika rankkoja juhlia. Äsken piti ihan vetäistä 1,5h päikkärit, jotta jaksan vielä illan jalkeilla, heh.

Pitsimekon kaveriksi eilen päälle valikoituivat ronskisti maiharit, koska kyseessä ei todellakaan ollut mikään superjuhlava tilaisuus ja Scarlett&Jo:n samettijakku, jonka sain blogigaalaa varten, mutta joka on ihan äärettömän mukava päällä ja taipuu mainiosti ihan myös arkikäyttöön. Sain mekostani illan aikana paljon kehuja ja asu miellytti kieltämättä omaakin silmää. Tästä mekosta saattaa tulla heittämällä suosikki juhlamekkorepertuaariini.

Tänään olikin sitten aivan normaalisti työpäivä ja äsken olikin laitettava pyykit pesuun ja aloitettava pakkaamaan, sillä huomenna lähdetään New Yorkkiin! Taidan jättää paljettimekon kokonaan pakkaamatta ja keskittyä bailaamisen sijasta nukkumaan pois kaikki univelat, nauttimaan hyvästä ruoasta ja ihanasta New Yorkin fiiliksestä. Tietysti kaikki tämä parhaan äidin seurassa. No jos sitä vähän jotain myös shoppailisi, mutta ennenkaikkea fiilistelisi kaupunkia ja kokisi taas kivoja juttuja ja tutkisi uusia paikkoja vanhoista tutuista mestoista nyt puhumattakaan. Kiva kun tuntee kaupunkia jo jonkin verran, niin aikaa ei kulu turhaan arpomiseen, vaan tietää aika hyvin jo minne kannattaa suunnata ja miten.

Tarkkasilmäisimmät saattavat myös kuvista huomata, että letistä on taas lyhentynyt yksi 15cm pois. Jee! Sain kuin sainkin varattua ajan Simolle ennen reissua ja napsaistiin se huono latva pois. En edes kehtaa tunnustaa, että viime kerrasta on melkein VUOSI! On tämä long bob vaan kiva mitta ja tuo oma väri tuntuu sekin tällä hetkellä tosi hyvältä! 🙂

Jakku – Blazer Scarlett&Jo (UK22) // Mekko – Dress Zizzi (L) // Sukkahousut – Tights Zizzi (52-56) // Kengät – Boots Dr. Martens (US9)
Zizzi Plus size Paljettimekko DSC_0511 Zizzi Plus size Paljettimekko DSC_0521 Zizzi Plus size Paljettimekko DSC_0527

Jakku ja mekko blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Ihastuttava mekko. Pikkujoulut ovat kyllä raskaita, mut niitä jaksaa sen hetken.. Vähän niinku glögiä, sillä voi vetää överit näin marraskuussa ja sit nauttia taas jouluaattona 😀 Sen jälkeen sitä ei kaipaa taas vuoteen 😉

  0
 2. Oli kyllä mahtavat pikkujoulut! Ja kuten eilen jo sanoin, on tuo mekko tosi kaunis. 🙂

  0
 3. Heidi. P says: Vastaa

  Ihana mekko. Arvasin sen, vaikkei näkynyt kuin pieni kaistale aikaisemmassa blogissasi. Ja yritä nyt levätä ja nauttia matkastasi Nykissä. Sekä laatuaikaa äitisi kanssa. Bloggaa jotain matkasta mikäli ehdit. Mukavaa matkaa sinulle ja äidillesi. 🙂 <3

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM