Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ORIFLAME IHONHOITOSUOSIKIT + VIERAILULLA SKIN RESEARCH INSTITUTESSA TUKHOLMASSA

Kaupallinen yhteistyö Oriflame & Suomen Blogimedia


Muistattekos, kun kerroin muutama viikko sitten olleeni (flunssaisena) Tukholmassa työreissulla? Matka liittyi tähän syksyn yhteistyöhön Oriflamen kanssa ja pääsinkin viettämään päivän Tukholmassa Oriflamen vieraana tutustuen sekä myymälään, että Skin Research Instituteen. Postauksen loppupuolella kuvia myös tuolta supermielenkiintoisesta Oriflamen omasta labrasta!

Minähän olen tehnyt ennenkin blogiyhteistyötä Oriflamen kanssa ja etenkin merkin TheONE-meikkituotteet ovat siltä osin tuttuja, mutta en ole koskaan ollut vielä merkin edustaja. Nyt syksyn ajan pääsen kokeilemaan miltä tuntuu olla Oriflame-edustaja oman Personal Beauty Storeni merkeissä, josta löytyy kattaus omia Oriflame-suosikkituotteitani niin ihonhoidon, kuin värikosmetiikan puolelta. Oriflame-edustajaksihan voi liittyä kuka vaan (edustajia on maailmanlaajuisesti yli 3 miljoonaa!), joten mikäli konsepti kiinnostaa, niin kannattaa lukea lisää aiheesta Oriflamen sivuilta. Itse Oriflame-brändihän on perustettu jo 1967 ja toimii tällä hetkellä 60 eri maassa. Tuotteita valikoimasta löytyy noin 1000, joten kyseessä on todella monipuolinen kokonaisvaltaiseen kauneuteen ja hyvinvointiin keskittynyt merkki.

Päästiin vierailun aikana kokoamaan omannäköisemme luomiväripaletit ja ylläolevassa kuvassa onkin meidän lopputulokset. Nuo magneetilla palettiin kiinnittyvät luomivärinapit ja tyhjät paletit saapuvat myyntiin vielä loppuvuoden aikana ja esittelenkin tuon oman palettini tarkemmin sitten seuraavassa postauksessa! Osviittaa suosikkimeikkituotteistani Oriflamelta voit vilkaista jo Personal Beauty Storestani.

Sain valita yhteistyön myötä testiin myös omalle iholleni parhaiten sopivan NovAge-ihonhoitosetin. Settejä on kaiken kaikkiaan kuusi erilaista, joista yksi on erityisesti miesten iholle suunniteltu. Settiin on koottu kaikki tuotteet perusteellista ihonhoitorutiinia varten sopuhintaan, mutta näitä tuotteita voi ostaa toki myös erikseen. Nämä setit ovat muuten niin suosittuja, että niitä myydään maailmassa yksi joka toinen minuutti! Tällä hetkellä sivuilla on käynnissä loistava tarjous, jossa minkä tahansa NovAge-setin ostaja saa ostaa normaalisti 52€ maksavan SkinPro Cleansing System-kasvoharjan eurolla!

Minä päädyin lopulta valitsemaan itselleni testiin Ecollagen-setin, jonka tuotteet pitävät sisällään koisokasvin kantasolu-uutetta ja joka lupaa silottaa, uudistaa ja buustata ihon kollageenia (jopa 200%) sisältäpäin. Tuloksia lupaillaan 12 käyttöviikon jälkeen ja itselläni tätä testijaksoa on vielä jäljellä. Olen huomannut, että muutaman vuoden sisällä myös minulla on alkanut ilmestymään kasvoihin juonteita, joten siksi valintani oli juuri tämä linja. Herkkyyteen taipuvainen ihoni muuten reagoi Ecollagen-tuotteisiin punotuksella ensimmäisten käyttökertojen jälkeen, joten uskon tuotteiden todella vaikuttavan ihossa.

Olen itse erityisesti geelimäisten puhdistustuotteiden ystävä ja tuo kevyesti vaahtoava Ecollagen-puhdistusgeeli onkin juuri tämän vuoksi mieleeni. Puhdistusgeelillä saa poistettua kunnolla meikit yhdellä pesulla ja iholle jää mukavan puhdas tunne. Tämä setti on itse asiassa kokenut aivan hiljattain uudistuksen ja tuo kuvissa näkyvä Skin Renewing-kasvovesi on jäänyt uudistetusta versiosta kokonaan pois, siksi sitä ei enää uusimmassa setissä ollenkaan mainita. Tunnustettakoon nyt sitten taas, että itse olen edelleenkin melko laiska kasvoveden käyttäjä, joten olen tästä uudistuksesta oikein tyytyväinen, uudistuksen myötä kasvovesi on nimittäin yhdistetty tuohon puhdistusgeeliin. Tekisi melkein mieli tilata tuo puhdistusgeelin ja kasvoveden yhdistelmä jo odottelemaan.

Suosikeikseni Ecollagen-linjan tuotteista nousi puhdistusgeelin lisäksi Wrinkle Smoothing -seerumi (pidän yleensä seerumeiden smuutista koostumuksesta ja vaikuttavuudesta) sekä Wrinkle Smoothing Eye Cream. Erityisesti tuo silmänympärysvoiteen ihanan viilentävä kuula on käytössä mieleeni. Silmänympärysvoide sisältää myös mm. kofeiinia, joka kieltämättä virkistää mukavasti ja lisäksi kuula annostelee tuotetta juuri sopivasti. Pakko nostaa esille näistä Novage tuotteista tässä yhteydessä myös Personal Beauty Storeen yhdeksi suosikkituotteeki poimimani NovAge Intense Skin Recharge -yönaamio, joka levitetään kasvoille yöksi ja iho näyttää aamulla samalta kuin kahdeksan tunnin yöunien jälkeen. Tämä on aivan ihana ja kasvot ovat aamulla todella hoidetun tuntuiset! 

Palataan vielä hetkeksi reissullemme Tukholmaan. Labravierailu Skin Research Institutessa oli äärimmäisen mielenkiintoinen ja päästiin näkemään minun lisäkseni kampanjassa mukana olevien Mutsie-Irenen ja Char and The City-Caritan kanssa kuinka tuotteita kehitellään ja tutkitaan ihan kunnon laboratorio-olosuhteissa. Tutkimus vie aikaa usein vuosikausia ja koko prosessi ideasta valmiiksi tuotteeksi kestääkin yleensä noin 5-7 vuotta. Kuinka siisti on muuten tuo Oriflamen konttorin vihertävä ulkoseinä!

Päästiin seuraamaan myös kasvien kantasolututkimusta ja viljelyä. Oriflamella on pitkät perinteet kasvien kantasolututkimuksen osalta ja muutenkin luonnollisten uutteiden käyttämisessä kosmetiikassa. Uutteita ja niiden reaktioita testataan labrassa myös suoraan ihmissoluissa.

Solujen lisäksi Skin Research Institutessa tutkitaan vaikuttavia aineita myös oikealla ihmisen iholla, jota saadaan kauneusleikkauksia tekeviltä klinikoilta. Yllä olevassa kuvassa pakastettua ihmisen ihoa ex vivo (eli elävää kudosta erillään alkuperäisestä organismistaan). Esimerkiksi Novage-sarjan ikääntyneelle iholle tarkoitetun Ultimate Lift-sarjan teho on kliinisesti testattu ja patentoitu Aspartolif-teknologia on saanut huomiota myös tieteellisissä julkaisuissa ympäri maailmaa. SRI-vierailu vakuutti ainakin tämän estenomin ja ilolla jatkan merkin tuotteiden testailua! 🙂


H U O M! Postaus sisältää mainoslinkkejä!

6+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM