Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

SYYSPÄIVÄ TUKHOLMASSA

Taas oli Pepin kanssa aika perinteisen Tukholman päiväristeilyn. Samanlainen retki tehtiin viimeksi helmikuussa, kun Mikael Gabriel esiintyi niin ikään Silja Symphonyn Promenadella. Tämä reissu piti sisällään melko samanlaisen kattauksen kuin viimeksi, käytiin laivassa sushilla (ja myös Spice Icessä!) ja katsottiin MG:n keikka, mutta tällä kertaa keikan jälkeen lähdettiinkin pelikoneiden hakkaamisen (voitin 40€!) jälkeen kiltisti hyttiin nukkumaan (toisin kuin viime kerralla, kun kyseessä oli myös Miklun synttäribileet). Tällä matkalla oltiin siis todella rauhassa eikä edes astuttu New York Clubille kertaakaan!

Minulla alkoi aikaisin tiistaiaamusta koskemaan mahaan (sappikipua, en ollut syönyt Spice Icen jätskin jälkeen illalla mitään) ja Peppi kävi ostamassa minulle herättyään banaanin. Vatsakipu talttui onneksi banaanin lisäksi Litalginilla ja oltiin onneksi lopulta ihan reippaina lähtemässä Tukholmaan heti laivan rantauduttua. Tukholmassa meidän varsinaisena käyntikohteena oli toki mikäpä muukaan kun Sephora ja lisäksi tuli pistäydyttyä muutamassa muussakin myymälässä kuten Guccilla, Louis Vuittonilla ja Urban Outfitterssillä. En ostanut mitään muuta kuin parit jutut Sephorasta. Käytiin syömässä Tukholmassa (samassa paikassa missä viimeksikin Oriflamen reissulla) ja Überoitiin hyvissä ajoin jo takaisin laivaan. Silja tarjosi meille illalla buffet-ruokailut ja pääsyn spahan. Pistäydyttiin siis ensin buffetissa syömässä (tosin itse en oikein sappivaivojeni vuoksi uskaltanut syödä paljon mitään) ja sitten vielä tax freessa kiertelemässä. Mentiin 12 kannelle saunomaan ja uimaan Sunflower Oasis-kylpylään vasta kasin jälkeen ja viihdyttiin lopulta poreammeissa lähes sulkemiseen saakka. Sauna tuolla oli jotenkin todella mukava ja poreammeisiinkin mahtui oikein hyvin, vaikka koko laiva taisi syysloman vuoksi olla aika täynnä. Tuolla kylpylässä on siis kolme isohkoa poreammetta ja lastenallas, sekä höyrysauna ja normaalit saunat, joissa rentoutua.

Reissua vähän varjosti tuo minun parhaillaan kovasti oireileva sappi, joka itse asiassa meinasi jo vaarantaa koko matkalle lähdön. Minullahan nimittäin nousi sunnuntai-iltana aivan yhtäkkiä kuume lähemmäs 39 asteeseen ja pelkäsin jo, että joudun jättämään koko reissun väliin. Menin kuitenkin hyvissä ajoin nukkumaan ja sain hyvät unet. Aamulla kuumetta ei enää ollut ja päätin lopulta lähteä risteilylle. Joudun olemaan koko matkan hyvin varovainen ruokailujen kanssa ja syömään tosi pieniä määriä, itse asiassa tuon kylpemisen jälkeen kärvistelinkin taas hytissä sappikohtauksen kynsissä. Peppi soitti jo terveysneuvonnan numeroon maihin, josta neuvottiin minua ottamaan vielä kolmas Litalgin ja sen kanssa 1g Panadol. Jos tuo kombo ei olisi jeesannut niin olisi pitänyt seuraavaksi testata laivalla päivystävän sairaanhoitajan palvelut. Onneksi olo helpottui ja sain lopulta myös unenpäästä kiinni.

Sama kipuileva meininki tämän herkkänä olevan sapen kanssa on jatkunut nyt koko loppuviikon. Keskiviikkona soittelin jo omalle lääkärille lähetteen perään (odottelin hänen soittoaan siis 1,5 viikkoa ultraäänitutkimuksen jälkeen, mutta turhaan) ja nyt minut siirrettiin toiselle vähemmän kiireiselle lääkärille, joka lupasi laittaa hommaa eteenpäin. Odottelen siis parhaillaan kirjettä, josta selviäisi miten seuraavaksi edetään (vissiin pitäisi siirtyä Jorviin neuvottelemaan leikkauksesta, en tiedä onko siellä useampi käynti vai mikä homma). Käsky hakeutua sairaalaan mikäli kuume nousee on yhä voimassa, joten täytyy seurailla tilannetta ja lähteä yöllä Jorviin, jos alkaa olemaan yhtään kuumetta. Ruokavalio täällä kotona on koostunut lähinnä banaaneista ja kaurapuurosta, joten alkaa jo kieltämättä hieman kypsyttää tämä hoidon etenemisen odottelu. Onneksi on sentään lääkkeet, jotka (lähes aina) vaikuttavat toivotulla tavalla. Mukavaa viikonloppua, peukut pystyyn että tämä sappi tästä nyt rauhoittuu!

 

Buffet-ruokailu ja kylpeminen blogin kautta saatu, kiitos! 🚢

8+

2 Comment

  1. Moikka!

    Olisin tiedustellut sun viime joulukuun Miamin reissusta, että missä hotellissa mahdoittekaan yöpyä itse Miamissa? Niin upeilta näyttivät kuvat sieltä korkeuksista, mutta en löytänyt tietoa hotlan nimestä postauksistasi. Kiitos paljon jo etukäteen! 🙂

    0
    1. PlusMimmi says: Vastaa

      Meidän hotelli Miamissa oli Diplomat Beach Resort Hollywood, Curio Collection by Hilton ja oli kyllä joka euron arvoinen! ❤️

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM