Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

ZIZZI ITIS

Kaupallinen yhteistyö Zizzi

Zizzi avasi viime viikolla myymälän vihdoin Helsinkiin, tarkemmin ottaen Itikseen. Pääkaupunkiseudultahan Zizzi-myymälöitä löytyy jo entuudestaan Jumbosta ja Sellosta, mutta tämä Itis on kyllä erittäin kiva lisä nykyiseen myymäläkattaukseen! Minä hääräilin avajaisissa mukana perjantaina ja samalla napsin kuvia uudesta myymälästä tänne blogiin. Uusi Itiksen Zizzi sijaitsee siis Glitterin ja Halosen välissä infopisteen läheisyydessä kauppakeskuksen ensimmäisessä kerroksessa (kartta tarkasta sijainnista Itiksen sivuilla). Myymälä on hauskasti pitkän mallinen ja tuotteita on esillä tosi hyvä määrä, hieman tuli myös myyjien kanssa päivän aikana naureskeltua sille hauskalle sattumalle, että heti myymälän oven edestä löytyy myös irtokarkkien myyntipiste. 😄

Väreistä tänä syksynä dominoivat perinteiset syysvärit, kuten armyn vihreä ja tummansininen, mutta lisäksi punaisen eri sävyt, joista omaa silmääni miellyttävät tietysti viininpunainen ja edelleen kesän lemppari vaaleanpunainen. Pakko todeta, että myös tuo kirkas punainen näyttää pitkästä aikaa yllättävän kivalta! Lisäksi tänä syksynä tarjolla Zizzin plussavaatteissa on jonkun verran keltaista. Vaikutteita plussamuotiin otetaan edelleen ysäristä, kukkakuosien, ruutu-, bändi- ja tekstipaitojen ja denimin muodossa. Itiksen myymälässä on tällä hetkellä tosi hyvä valikoima syystakkeja ja lisäksi tarjolla on erilaisia lämpimämpiä villakangastakkeja (mm. tätä ja tätä), joista löytyy ihan oikeasti myös villaa, sekä toppatakkeja (sovitin tätä vaaleanpunakarvaista ihanuutta, mutta jäi tällä kertaa hankkimatta) ja löytyipä myymälästä jopa yhdet topatut ulkoiluhousutkin!

Omaan ostoskoriini päätyi tällä kertaa mm. tuo kuvien ihana pitkä kukkakuosinen mekko, valkoinen hieman a-linjainen kauluspaita (en omista ennestään yhtäkään) ja päälläni näkyvät musta tekonahkahame ja samaa kuosia mekon kanssa oleva kukkabomber. Niin ja tietysti ne kaksi avajaistarjouksessa ollutta kympin mekkoa, joita lähdin hakemaankin. 😉

ZIZZI ITIS
1. krs
MA-PE 10-21
LA 10-19
SU 12-18
Zizzi Itis Facebookissa

Ps. Kuulin huhua, että tällä viikolla Zizzi-myymälöihin on alkanut saapumaan myös pikkujouluihin ja muihin talven juhliin sopivia juhlajuttuja, kannattaa siis käydä hankkimassa pikkujoulumekko hyvissä ajoin! ✨

6+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM