Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – ANNELI

Korvikset – Earrings Jatuli // Takki – Jacket H&M+ (54) // Mekko – Dress Neulomo, Anneli (3XL) // Leggings New Look Inspire (UK22) // Kassi – Bag Marimekko // Maiharit – Boots Dr Martens (US9) 

Pitkästä aikaa asukuvia lähes reaaliajassa! Hengailin nimittäin eilen Elsan kanssa lounaan, etätöiden ja erään bloggaajatapahtuman merkeissä Helsingissä ja päädyttiin kuvailemaan asukuvia Ruttopuistoon. Minulla oli päällä tällä viikolla Nokian Neulomolta saatu Anneli-mekko, joka on uutta MUOTO-mallistoa ja tulee myyntiin lokakuun alussa. Muutamaa Prismassa tapahtunutta mekkohypistelyä lukuunottamatta tämä onkin ensikosketukseni Neulomon tuotteisiin ja oikein hyvältä ja ennen kaikkea laadukkaalta vaikuttaa. Anneli-mekko on varmasti minulla jatkossa palaveripäivien asiallinen, mutta mukava kumppani. Ehkäpä syksyn mittaan asukuviin päätyy toinenkin Neulomolta saatu hieman eri mallinen mekko.

Taas olisi viikonloppu edessä, hullua! Laskeskelin tuossa, että en ole ollut käytännössä viiteen viikonloppuun kotona, joten tämä tuleva viikonloppu on pyhitetty oikeastaan täysin kotona puuhastelulle. Ohjelmassa siis mm. pyykinpesua ja terassin talviteloille laittamista. Lisäksi pistäydytään ehkä lauantaina anopin synttäreillä ja olenpa lupautunut sunnuntaina vähän koiravahdiksikin, mutta viikonlopun pääpaino on kuitenkin pitkästä aikaa kotona rentoilulla. Kelpaa!

Mutta nyt valmistautumaan Itiksen Zizzin visiittiä varten. Mikäli pyöritte tänään siellä suunnilla, niin tulkaa pistäytymään Zizzillä, minä olen paikalla tänään klo 14-18!

Mukavaa viikonloppua! 😘

 

Ps. Huvitti muuten eilen, kun minulla oli päällä musta pilotti ja mustat maiharit ja Elsalla puolestaan viininpunaiset pilotti ja viininpunaiset maiharit. Yhdessä oltiin aikamoinen kaksikko!

Mekko blogin kautta saatu.

7+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM