Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KOTONA

Tajusinpa tuossa yhtenä maanantaina (tarkalleen 19.6. klo 11.00), että ihan muutamia satunnaisia kotikuvia ja tyhjän talon esittelyä lukuunottamatta täällä blogissa ei paljonkaan ole meidän talon sisustaa näkynyt. Kuvasinkin maistiaisia meidän olkkari-keittiö-eteinen-kompleksista, joka on siis yhtä yhtenäistä tilaa. En tiedä kuinka hyvin tästä saa hahmotettua, mutta siis eteisessä ulko-oven vieressä on tuo vaaleanpunainen arkku ja niin ikään eteisestä mennään sekä vieras-, että työhuoneeseen. WC:n oven edessä taas vastapäisellä seinustalla on tuo String-hylly ja sohva puolestaan jakaa olohuone-keittiö-alueen kahtia. Edelleenkään ei meiltä löydy yhdestäkään huoneesta verhoja (eikä edes verhotankoja), eikä olkkarin sälekaihtimien nippusiteitä ole vieläkään irrotettu. Tuo kuvien harmaa mattokin ostetiin (Askosta) itse asiassa terassia varten, vaikka toimiihan tuo oikein kivasti tuossakin. Mutta eipä anneta pikkuseikkojen haitata, meidän sisustus kun tuskin on koskaan ’valmis’.

Uutenahan tänne taloon hankittiin ainoastaan tuo iso sohva Ikeasta (Norsborg-sarjaa), pyöreä (liian pieni) Artekin pöytä vaihtui keväällä Torista ostettuun neliskanttiseen isompaan Artekiin, johon en ole oikein vieläkään tottunut ja haluan pyöreän pöydän jossain vaiheessa kyllä takaisin, mutta mielellään isompana. Saatiin minun vanhemmilta häälahjaksi tuo 50-luvulta oleva senkki ja isomummoni arviolta 40-luvulla tekemän huoneentaulun pelastin myös tänne meille. Lisäksi kuvissa näkyvistä asioista olen ostanut tähän kotiin tuon valkoisen String Pocket-hyllyn, TamTam-jakkaran ja aika monta viherkasvia. Matin vanhemmilta saatiin tuparilahjaksi puolestaan tuo Habitatin fläppikello. Muutenhan tämä meidän sisustus on design-huonekaluja yhdistettynä vintage- ja IKEA-löytöihin. 🙂

 

5+

6 Comment

 1. Laura K. says: Vastaa

  Jykä <3. Ihannetilanne olisi omastakin mielestä tuo, että voisi yhdistellä sisustuksessa suomalaista designia ja halvempaa tavaraa :). He jotka voivat satsata suomalaiseen kannattaa se tehdä!

  0
  1. PlusMimmi says: Vastaa

   Joo, samaa mieltä. Mä oon siis tyyliin 10 vuoden ajan keräillyt vähitellen design-asioita kotiin esim. lamppuja, huonekaluja, astioita yms. Ja Artekiltakin oon ostanut vaan yhden penkin uutena, muuten kaikki käytettyjä. En edes haluais, että kodin sisustus hankittais kerralla menemällä jonnekin Vepsäläiseen, vaan tykkään että sisustusta rakennetaan palanen kerrallaan. 🙂

   0
 2. Anna-Sanna says: Vastaa

  Persoonallinen, kodikas ja ilmava, ei liikaa tavaraa ja sopivan kokoista tavaraa. Spot on! Mutta kyllä se pikku hauveli taitaa olla ihaninta teidän huushollissa:)

  0
  1. PlusMimmi says: Vastaa

   Voi kiitos! Edellisestä asunnosta ei voinut kyllä sanoa samaa, nimittäin nämä kaikki tavarat oli ahdettu huomattavasti pienempään tilaan… 😀 Ja kyllä, Jykä on talon sydän! <3

   0
 3. Hei Mimmi. Ihana koti teillä ja persoonallinen sisustus, tykkään!
  Pakko kysyä mistä toi vaaleanharmaakuviollinen matto on? Itsellä semmoinen hakusessa, eikä ole vielä löytynyt

  0
  1. PlusMimmi says: Vastaa

   Se ostettiin just Askosta! Sopii myös ulkokäyttöön ja alunperin siis aateltiin se terassille, mutta tohonhan tuo jämähti. 😀

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM