Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Guns N’ Roses

Olipa muuten aikamoinen kolme tuntia kestävä Guns N’ Roses-keikka lauantaina! Saavuttiin Hämeenlinnaan joskus viiden jälkeen iltapäivästä, laitettiin auto parkkiin ja käppäiltiin yhden istumapysähdyksen taktiikalla alueelle. Jonotettiin turvatarkastukseen seiskan aikoihin ehkä 15-20 minuuttia, bajamajoihin pääsi kävelemään suoraan sisään ja pojat tilasivat muutaman minuutin jonottamisella oluet ja minä limun. Siirryttiin kuuntelemaan Michael Monroeta ja The Darknessia alueen toisessa päässä olevalta nurmirinteeltä. Seuralaiseni kävivät jonottelemassa toiset oluet ja nautiskelin itse auringosta ja jäätävän ihmismäärän ihmettelemisestä sen 45 minuuttia kestäneen jonotusajan. Ei raivostuttanut ei sitten yhtään.

Kun The Darkness lopetti soittonsa alettiin valumaan vähitellen bajamajojen kautta ruokapisteille ja lähemmäs esiintymislavaa. Bajamajoihin pääsi taas aivan heti ja ruokaa odotettiin valehtelematta alle vartti. Syömisen jälkeen löydettiin kohtuu hyvät paikat, jossa aurinko tosin paistoi vielä ikävästi lavan takaa silmiin, mutta onneksi Gunnarit aloittivat tunnin myöhässä, vasta kun aurinko oli siirtynyt kokonaan lavan taakse klo 21:45. Slash oli aivan ilmiömäinen ja keikka muutenkin kova ja kaikkien hittien lisäksi tuli mm. Black Hole Sun tribuuttina Chris Cornellille. Guns N’ Rosesinhan olen ilman Slashia nähnyt 2010 Helsingissä, mutta kyllä tuo Slash muuten vei pisteet aivan 6-0.

Keikan jälkeen käveltiin ihmismassan mukana autolle, jossa jouduttiin odottelemaan 1,5h parkista ulospääsyä. Tuossa vaiheessa, kun kello oli jo puoli kolme ja ei oltu liikuttu mihinkään meinasi tätä kuskia jo ihan vähän ärsyttää. Lopulta oltiin onneksi turvallisesti kotona Veikkolassa viideltä aamulla ja päästiin vihdoin unille. Raskas keikkareissu, mutta itse en kyllä silti valittaisi muusta kun tuosta pysäköinnistä poistumisesta, joka sekin taisi olla kolarin syytä. 55 000 ihmistä samassa paikassa ja kaikki sujui ainakin meidän osalta oikein mallikkaasti! 🙂

5+

2 Comment

 1. Pakko kyllä itsekin todeta, ettei meidän puolesta järjestelyissä ollut moitittavaa. Meille pyörätuolia käyttäville oli järjestetty oma parkkis lähemmäksi portteja, johon piti kylläkin hakea erillistä parkkipaikkaa järjestäjiltä, ja heti parkkipaikalle oli tuotu invabajamaja, mikä oli todella kiva yllätys pitkän matkan jälkeen Viiden aikaan oltiin porteilla, suikkailtiin väkijoukon läpi ja päästiin pyörätuolikaistaa pitkin heti sisään. Ruoan saamisessa kesti ehkä viisi minuuttia, ruoka oli kyllä melko kallista, mutta niin se on jokaisessa tapahtumassa. Anniskelualueella ei käytykään, joten siihen ei voi kantaa ottaa.

  Ennen The Darknessia mentiin pyörätuolikorokkeelle, joka ensin vähän epäilytti – tiedettiin, että sieltä oli paikat myyty loppuun, joten mietittiin, että näenkö sieltä mitään, mutta sinne olikin varattu runsaasti tilaa ja näin vallan mainiosti, sekä liikkumaan mahtui koko ajan. Lämppäreiden aikana olis vähän kaivannut myös screeneille parempaa kuvaa, mutta pääasia, että Gunnarit näki ja koki hyvin! Ei edes hermostuttu alun myöhästymisestä, kun se nyt on tälle bändille ominaista

  Keikan jälkeen hetki odotettiin ja päästiin sujuvasti autolle, hetken jouduttiin seisomaan ruuhkissa ja kerran ajettiin harhaan, kun puhelimissa ei verkkoa löytynyt navin tarpeiksi. Kaiken kaikkiaan jäi hyvin positiivinen fiilis

  En oikein ymmärrä mitä ihmiset odotti, tietenkin tuon luokan yleisötapahtumissa muodostuu jonoja ja ruuhkapiikkejä! Ja lisäksi etukäteen oli hyvin tiedotettu siitä, että yleisön toivotaan saapuvan ajoissa paikalle… Näin jopa jonkun kommentin, jossa valiteltiin tungosta lavan edessä

  Kuultiinkin yöllä tosta, että siellä parkkiksella oli joku kolari sattunut. Varmasti jo siihen aikaan väsytti, eikä olis jaksanut enää odotella

  0
  1. PlusMimmi says: Vastaa

   Kuulostaa kyllä tosi hyvältä ja mahtavaa, että pyörätuolikorokekin yllätti positiivisesti! Olen ihan samaa mieltä, että omasta asenteestahan tuo on paljolti kiinni. Jos olettaa, että sen oluen saa tuon kokoisessa tapahtumassa samantien, niin ei varmasti toteudu ne odotukset. Jos taas ottaa sen jonottelunkin hyvällä fiiliksellä, niin mikäpäs siinä. Sää oli kuitenkin kohdallaan, joten kivassa kelissä voi nyt vähän vaikka jonottaa. Jep, screeneillä olisi voinut näyttää joo lämppäritkin, mutta mulle se nyt oli se ja sama, kun ei tuonne perimmäiseen nurkkaan joka tapauksessa nähnyt mitään, mutta kuuli kyllä yllättävän hyvin. 🙂 Meidän poistumisreitti kulki muuten Janakkalan (?) ja Turengin kautta, kun jostain syystä Helsinkiin menijät ohjattiin sinne ja seurattiin vaan letkaa! No mutta onneksi kotiin päästiin…

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM