Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Tyhjässä talossa

Ollaan ravattu Veikkolassa talolla tällä viikolla työpäivien jälkeen joka ilta, jopa useamman kerran illassa. Viety vähitellen tavaraa uuteen kotiin ja käyty vanhalla läpi vanhoja kamoja. Hoidettu muuttoon liittyviä asioita. Aika paljon huomioitavaa omakotitaloon muutossa kyllä on, mutta nyt pitäisi olla ainakin jätesopimus, netti, sähköt ja vakuutus ajantasalla. Jykäkin on päässyt tutustumaan taloon jo kaksi kertaa ja petikin odottaa tyhjässä talossa karvaista asukasta. Ei siis ihme, etten ole ehtinyt iltaisin istahtamaan koneelle, on ollut tässä aikamoiset määrät tavaraa pakattavana. Eilenkin pakkasin astioita yhteen saakka. Tänään sitten viimeinen pakkausrutistus ja huomenna itse muutto. Uskon, että meidän muutto sujuu sukkelasti, sen verran apulaisia ollaan rekrytty paikalle. Ensimmäiset ajavat jo tänään Savosta tänne ja tekemään tupatarkastuksen tyhjään taloon.

Keskiviikkona kuvasin vielä tyhjillään olevaa taloa. Halusin talteen sen fiiliksen ilman meitä, ihan tyhjänä. Tällä hetkellä talolla käydessä tuntuu, kuin oltaisiin jonkun muun luona pistäytymässä. Ei osaa ajatella kotia vielä omaksi. Eiköhän se siitä, kunhan saadaan tyhjä talo tavaroilla meidän näköiseksi. Vaatteet vaatehuoneeseen, huonekalut paikoilleen ja sisustusesineetkin varmasti löytävät pikkuhiljaa omat paikkansa. Minun tapauksessa ne tavarat taitavat tehdä kodin, tai ainakin sen paikan kotoisaksi. Itseasiassa koko viikon tämä on tuntunut aivan unelta ja olen nipistellytkin itseäni aika ajoittain, mutta kai tässä ihan talonomistajia edelleen ollaan! Täytyypä muistaa laskea ekana yönä talon ikkunat ennen nukkumaanmenoa, niin hyvät asiat unessa kuulemma toteutuu.

PlusMimmi Omakotitalo DSC_0394PlusMimmi Omakotitalo DSC_0378 PlusMimmi Omakotitalo DSC_0389 PlusMimmi Omakotitalo DSC_0391 PlusMimmi Omakotitalo DSC_0410PlusMimmi Omakotitalo DSC_0386 PlusMimmi Omakotitalo DSC_0413 PlusMimmi Omakotitalo DSC_0416 PlusMimmi Omakotitalo DSC_0418PlusMimmi Omakotitalo DSC_0435 PlusMimmi Omakotitalo DSC_0423 PlusMimmi Omakotitalo DSC_0425 PlusMimmi Omakotitalo DSC_0431 PlusMimmi Omakotitalo DSC_0433

0

19 Comment

 1. vau miten upea kämppä 🙂 onnea uuteen kotiin ! 🙂

  0
  1. Voi kiitos! 🙂

   0
 2. Onpa kaunis! Ihan mieletöntä päästä kotiin, jossa kaikki on uutta. Eikä lyhenevä työmatkakaan varmasti huonoa tee. 🙂
  Meillä on oma kauppa loppusuoralla – suullisesti tarjous on jo hyväksytty, mutta kirjallista vielä kaupungilta odotellaan.

  0
  1. Kiitos! Ja niin on! Ihan hämmentävää, kun ei tartte tehdä varsinaisesti millekään mitään.

   Huippua, että teidänkin kaupat etenee! 🙂 Onnea uuteen kotiin ja tsemppiä muuttoon, kun sen aika koittaa!

   0
 3. Hei ! Ihana asunto teilllä. Kyllä kannattaa lähteä kauemmas ihan ytimestä niin saa paljon enemmän sillä rahalla mitä täällä. Onnea !

  0
  1. Kiitoksia! Olen aivan samaa mieltä. Vaikka mehän todellisuudessa tultiin lähemmäs ydintä, hehehe! 😀

   0
 4. Vau! Onpa kaunis koti!

  0
  1. Kiitoksia Kaisa! 🙂

   0
 5. Vau! Paljon onnea upouudesta kodista! Kaikki kiiltää uutuuttaan, aivan ihana! Samaistuin tekstiisi kovasti. Itse ostettiin ja remontoitiin vuosi sitten tämä meidän omakotitalo. Vuosien säästämisen ja haaveilun jälkeen tämä on ollut niin mahtavaa, että edelleen fiilistelemme mieheni kanssa taloamme joka päivä! Tsemppiä muuttopuuhiin;)

  Terkuin pitkäaikainen lukijasi, joka kommentoi liian laiskasti. Kiitos kivasta blogista!

  0
  1. Iso kiitos! 🙂 Siis mä en voi uskoo vieläkään todeksi, että asutaan täällä. Päivittäin on koko asiasta aivan epäuskoinen olo!

   Kiva, kun kommentoit, kommentit piristää aina! 🙂

   0
 6. Ihana koti. 🙂 Onnea uusille talonomistajille! Kiva, että löysitte sen oikean! 🙂

  0
  1. Voi kiitos, aivan epäuskoinen olo vielä itselläkin, että kävi näin hyvä mäihä tämän kanssa! 🙂

   0
 7. Upean näköistä! Odottelen innolla lisää talopostauksia! <3 Onnea uudesta kodista! 🙂

  0
  1. Kiitos! Vielä olisi purkamista, mistä tätä tavaraa oikein tulee! 😀 Mutta talopostauksia varmasti vielä luvassa!

   0
 8. Onpa kivan näköinen koti, tulette varmasti viihtymään! 🙂

  0
  1. Kiitos! 🙂 Näin viikon asumisen perusteella viihdytään aivan loistavasti! 🙂

   0
 9. Upea uusi koti! Onnea!

  0
  1. Iso kiitos! 🙂

   0
 10. […] on ollut meidän osalta se seitsemäs vuosi. On ollut upeita asioita, kuten omakotitalon ostaminen, kihlautuminen ja tietysti nämä vuoden viime metreille osuneet häät, mutta onnellisuutta […]

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM