Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Voittajafiilis – NOT

Teki mieli tulla kirjoittelemaan tänne blogiin kivoja asioita, mutta tämä päivä ei vaan ole mennyt millään laskukaavalla putkeen. Tähän päivään on mahtunut pitkin päivää paljon pieniä sattumuksia, jotka ovat latistaneet tunnelmaa.

KOOTUT SUNNUNTAIN HARMITUKSET 

♡ Leijonien häviö vaikutti fiilikseen negatiivisesti jo eilen illalla ja tämän illan peli vei viimeisetkin fiilisten rippeet. Hyvin te veditte, mutta nyt ei riittänyt. No ensi vuoteen taas!

♡ Jykästä löytyi tänään päivällä kevään ensimmäinen kiinnittynyt punkki, vaikka olin tarkastunut huolella turkin eilen illalla ulkoilun päätteeksi. Ei meinattu saada punkkia irti millään, vaan vasta kolmannella punkkilassoyrityksellä se sitkeä pirulainen luovutti. Onneksi poika on nyt taas suojattu punkinestoliuoksella kuukaudeksi eteenpäin (parin vuoden takainen punkkipostaus on siis taas näköjään ajankohtainen!).

♡ Äsken onnistuin lahjakkaasti saamaan toisen asteen palovamman berliininmunkista huuleeni (jeps, mikrossa lämmitetyn munkin hillo, joka hyppää äkkiarvaamatta kuorrutuksen alla olevasta reiästä suoraan huuleen on aika todella polttavaa) ja kärvistelen täällä nyt Bepanthen voide huulessani. Auts!

♡ Uutta Skam-jaksoa ei ollut ilmestynyt eilen. Miksiköhän ei? Olin jo tänään täpinöissäni menossa katsomaan!

♡ BANAANIKÄRPÄSET! Tertullinen banaaneja oli unohtunut yön yli tiskipöydälle ja ne pirulaiset on taas täällä.

♡ Tänään ärsytti myös aviomies, joka ei huomioinut vaimon torstaina lähestyvää kirppistä tehdessään omia suunnitelmiaan torstai-illalle. Aargh! No onneksi tämä saatiin jo sumplittua ja Matin torstain menot siirrettyä perjantaille.

♡ Olen onnistunut hävittämään nämä uudet aurinkolasini ja en löydä niitä en sitten mistään! Etsitty on jopa siskon miehen autosta. Olen hävittänyt myös Matilta 30v lahjaksi saamani ruusukultaisen MBMJ kellon, jota olen etsinyt jo parin kuukauden ajan! En käsitä minne ne on hävinneet!

No kaikesta huolimatta, nyt kun nämä kirjoitti tähän, niin aika pieniä murheitahan nämä ovat, vaikka ne hetkellisesti aika isolta ovat nyt tänään tuntuneet. Nyt tuo hilloepisodi jopa naurattaa, vaikka edelleen huulta kivistää. Kyllä tämä viikonloppu onneksi kirkkaasti plussan puolelle silti jää. Noudettiin ja koottiinhan onnistuneesti perjantaina kaasugrilli ja öljyttiin terassi. Olkkarin isot ikkunatkin oltiin saatu pestyä jo torstaina. Eilen puolestaan vietettiin mukavat grillauskestit tuliterällä ja loistavaksi osoittautuneella grillillä naapureiden kesken. Niin ja näistä viikonlopun aurinkokeleistä ja lämpötiloista ei niistäkään ole myöskään mitään valittamista! Tulipa purettua nämä harmitukset nyt kerrankin tännekin ja eikun huomenna uuteen viikkoon taas mieli positiivisempana. Kivoja juttuja tulossa! 🙂

Ps. Tajusin justiinsa, että tänään vietetään tulipalon vuosipäivää! Ehkäpä asialla on osuutta tämän päivän nihkeään fiilikseen!

1+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM