Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Hint of Pink

Tässä poseeraa meitsi meikäläinen noin puolisen tuntia sitten meidän takapihan terdellä. Tuli tänään pukeuduttua teeman mukaisesti, sillä käytiin työpäivän jälkeen ekaa kertaa nuuskuttelemassa vajaan kuukauden ikäistä ystäväpariskunnan vauvaa Espoossa. Olin hankkinut vauvalle bodyn ja kortin New Yorkin reissulta ja en ehkä kestä miten söpö tyyppi oli! Itselleni hankin samaiselta matkalta nuo aurinkolasit (Forever 21) ja nuo VANSit, joista jo taisin mainitakin, vaaleanpunaisena toki. Vähän vahingossa asusta lipsahti näin vaaleanpunainen, enkä asiaa sen kummemmin varsinaisesti edes ajatellut tai asua suunnitellut alunperin edes kuvauttavani, mutta on toki kiva saada välillä tänne vähän vähemmän harkittuja asukokonaisuuksiakin. Varsinkin kun nykyään näitä kuvia kelpaa nappailla vielä iltakasin aikaankin.

Onnistuin muuten saamaan viikonloppuna oikean käteni kipeäksi ja kipua on jatkunut jo useamman päivän ajan. En mielestäni ole satuttanut kättä mihinkään, enkä usko, että kipu johtuu vapputarjottavien liian aktiivisesta laittamisestakaan (vaikka makaronisalaattia hämmentäessä muovikauha napsahtikin poikki), joten en nyt sitten tiedä onko kyseessä hermopinne, tenniskyynärpää, yhdeksän tunnin lennosta aiheutunut jumitus vai mikä, mutta kättä jomottaa käytännössä koko ajan ja tuota kipukohtaakin on aika hankala paikantaa. Eilen kävin hankkimassa apteekista kipugeeliä ja rannetuen, jos tämä tästä jossain vaiheessa helpottaisi. Olen myös yrittänyt venytellä kättä varovasti ja etenkin yöllä kauratyyny on ollut paras ystävä. No toivotaan parempien aikojen koittavan tämän käden suhteen pian. Ainakaan koneella olosta se ei erityisemmin diggaile. Mutta nyt äsken pyöräyttämiemme lämpimien voileipien kimppuun. Mukavaa torstai-iltaa sinne!

Arskat – Sunnies F21 // T-paita – T-shirt H&M+ (3XL) // Jakku – Cardigan Nanso Plus (44-46) // Hame – Skirt Zizzi (L) // Sukkikset – Tights Vogue (48-50) // Slip On VANS (9,5)
PlusMimmi Hint of Pink DSC_0267PlusMimmi Hint of Pink DSC_0271PlusMimmi Hint of Pink DSC_0246 PlusMimmi Hint of Pink DSC_0279

Jakku, hame ja sukkahousut blogin kautta saatu.

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM