Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Adidas Gazelle (+ alekoodi Footwaylle!)

Minulla oli pitkään kausi, etten vain jaksanut käyttää näyttäviä korviksia. Jossain vaiheessa huomiota herättävät asusteet olivat lähes tavaramerkkini, mutta sitten tuli ähky ja hautasin kaikki koruni laatikkoon. Aloittelin jokunen aika sitten taas korujen käyttöä siroilla sydän-nappikorviksilla, jotka hankin helmikuussa Lontoosta ja jotka ovat viihtyneet korvissani lähes päivittäin. Aivan huomaamattani olen myös vähitellen palannut takaisin suurten korvisten pariin ja viime viikolla asussani keikkuikin nuo talvella hankkimani Poola Katarynan ihanuudet. Herättivät muuten huomiota aika tavalla ja keräsivät myös paljon kehuja päivän mittaan.

Asussa on korvisten lisäksi muutakin uutta, nimittäin tuo joutsenkuosinen t-paita ja musta ohut neuletakki, jotka kiikutin tosiaan toissa viikonloppuna Omenassa kymmenen minuutin H&M shoppailun tuloksena kassalle. Lisäksi jaloistani löytyvät ihka uudet tennarit, mitkäpä muutkaan kuin Adidaksen tällä hetkellä supertrendikkäät Gazellet, jotka sain valita itselleni Footwayn valikoimasta. Olen tilannut ennenkin Footwaylta ja kenkien toimituksessa menee vaan muutama päivä ja hinnat ovat erittäin kilpailukykyiset. Etenkin nuo Gazellejen hintalaput huitelevat monessa paikassa yli sadassa eurossa. Koodilla Plusmimmi15 saat vieläpä 15% alennuksen Footway-tilauksen loppusummasta 31.5. saakka! Tekisi mieli tilata nuo Gazellet muutamassa muussa eri värissä, mutta ehkäpä maltan mieleni. Mutta nyt pyöräilemään parin kilsan päässä olevalle lähimmälle Pokémon-stopille, pitäkäähän peukkuja, ettei tuolla ala satamaan, vaan selviän lenkistä kuivin nahoin!

Neule – Cardigan H&M+ (3XL) // Paita – Shirt H&M+ (2XL) // Hame – Skirt Forever 21+ // Sukkikset – Tights Zizzi (50) // Sneakers Footway, Adidas Gazelle (UK7,5) 
 

Kengät blogin kautta saatu. 

0

3 Comment

 1. Ihana asu! Mun sneaker-innostus on taas nostanut päätään, ostin halvennuksesta neonkorallin väriset niket ja nyt pitäis löytää vielä jotkut kivat mustat ja valkoiset tennarit. Niken Air Maxit kiinnostelis, tälleen vähän jälkijunassa 😀 pitääpä tutustua Footwayn tarjontaan!

  0
  1. Oijoi, neon korallit Niket kuulostaa niiiin hyvältä! Air Max ei oo koskaan vanhentunut ja ne on jopa tosi hyvät jalkaan, joten semmoset sitten seuraavaksi. 🙂

   0
 2. Se kyllä on varsin hurmaava tapaus. Ja aina haluaisi kuviin mukaan! 😀

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM