Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Pakkaskelin Raiskit

Kaupallisessa yhteistyössä Raiski

Muistattekin ehkä syksyisen Raiski-asuni lokakuun lopulta. Sain valita Raiskin kampanjassa myös viileämmille keleille sopivan topatun puvun ja päädyin alla olevaan kokonaisuuteen, joka päällä kelpaa suunnata vaikkapa pulkkamäkeen (jos vaan tänne eteläänkin saataisiin taas lunta). En ehkä muistaakseni koskaan aikaisemmin ole omistanut valkoista toppatakkia, mutta tämä R+ -malliston Avon takki hurmasi minut raikkaudellaan. Takki on topattu ja tuulenpitävä, sekä erittäin hyvin vettä hylkivä, mutta kuitenkin hengittävä. Minä arvostan myös takista löytyvää huppua (viimeksi eilen kirosin vesisateessa huputonta takkiani) sekä tarratampein säädeltäviä hihansuita tietysti heijastavia yksityiskohtia taas unohtamatta.

Housuiksi tähän kokonaisuuteen valitsin kevyet niinikään R+ -malliston Aurora housut, jotka ovat myös tuulenpitävät kepeällä trikoovuorella varustettuna. Housujen materiaali on Micro Lite Multi-microkuitukangasta, joten ne sopivat myös aktiivisempaan ulkoliikuntaan. Myös näistä housuista löytyy heijastin omasta takaa, jota on pakko aina arvostaa. Asusteina tällä kertaa asussa Monica-pipo, jonka sisko itse asiassa jo ”lainasi” itselleen sekä Feo-hanskat, jotka näkyivätkin jo edellisessä postauksessa ja ovat tähän astisen talven käytetyimmät.

Aika kiva kokonaisuus pakkasulkoiluun!

Takki – Jacket Raiski (54) // Housut – Pants Raiski (54) // Pipo – Beanie Raiski // Hanskat – Gloves Raiski

Raiski Plussamallisto toppapuku DSC_0691 Raiski Plussamallisto toppapuku DSC_0708 Raiski Plussamallisto toppapuku DSC_0721 Raiski Plussamallisto toppapuku DSC_0727 Raiski Plussamallisto toppapuku DSC_0733 Raiski Plussamallisto toppapuku DSC_0735 Raiski Plussamallisto toppapuku DSC_0740 Raiski Plussamallisto toppapuku DSC_0756

Tuotteet blogin kautta saatu.

3 Comment

  1. Minulla myös 🙂

  2. Näyttää lämpimältä. 🙂 Valkoinen toimii yllättävän hyvin takissa.

    T: Kiti

    http://www.lily.fi/blogit/katso-tarkemmin/piinaava-punastelu

  3. Onko Aurora housujen pintamateriaali joustavaa? Nyt olisi hyvässä tarjouksessa, mutta haluaisin, että housut joustavat hyvin liikkuessa. Kiitos jo etukäteen vastauksesta!

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.