Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Perjantaipullo (vko 51) – Emendo Pipari löylytuoksu

Terveisiä täältä joulun vietosta Savosta! Kinkku tuli juuri uunista ja koko päivä on juostu tonttuilemassa paikasta toiseen lahjoja jaellen. Aikamoista hässäkkää siis ollut koko päivä! Nyt onneksi rauhoitutaan joulun viettoon pyhiksi, suuntana ensin sauna, johon tämäkin perjantaipullo tällä kertaa liittyy. Minulle iski nimittäin jokunen viikko sitten pienoinen pakkomielle, kun näin jossain mainoksessa tämän piparin tuoksuisen Emendon löylytuoksun ja metsästin tätä ympäri kyliä. Lopulta sain Tokmannin viimeisen pullon 4,90€ hintalapulla varustettuna ja olenpa päässyt käyttämään tätä jo pariin otteeseen.

Tätä eteeristen öljyjen seosta lisätään siis puolisen desiä kiululliseen vettä ja heitellään kiukaalle. Tuloksena on saunaan piparinen tuoksu. Tuote sisältää 100% eteerisiä öljyjä jouluisia mausteita mm. neilikkaa, kanelia, appelsiinia, kardemummaa ja anista. Minä pidin tästä piparisesta, tai pikemminkin jouluisesta saunatuoksusta kovastikin, mutta Matti, joka oli juuri yskässä sai tästä hengenahdistusta ja kerran jouduttiin vaihtamaan vesi normaaliin kesken saunomisen. Tästä puolen litran pullosta riittää siis kymmeneen saunomiskertaan, eli ensi vuonnakin päästään nauttimaan piparin tuoksuisista löylyistä! Tämä on ehdottomasti jouluhullun pakkohankinta!

Emendo Pipari

0

1 Comment

  1. Ei kait sitä tarvi niin paljo lisätä -ite oon laittanut pari korkillista samanlaosta eukalyptustuoksua 10 litraan ja hyvin tuoksuu. Oon varmaan vähän nuuka 😀

    Hyvää joulua ❤!

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.