Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – R+ ulkoiluvaatteissa (+ALEKOODI!)

Kaupallisessa yhteistyössä Raiski

Kuten edellisessä Raiski-postauksessani lupailin, asukuvia Raiskin plussakokoisista ulkoiluvarusteista on luvassa koko loppuvuoden ajan. Tässä niistä ensimmäiset, eli asu, joka sopii mainiosti syksyiseen ulkoiluun.

Ainakin omassa pukeutumisessani näin syksyisin kerrokset ovat kaiken a ja o, sillä valitsin tähän asuun kaikista alimmaiseksi hengittävän Active Dry materiaalia olevan 3/4 hihaisen Polk R+ -paidan, joka toimii loistavasti vaikka myös salilla. Moni käsivarsiaan kammoksuva löytääkin varmasti tästä paidasta kaverin sekä ulkoiluun, että kuntosalille. Pidän kovasti tämän paidan mallista, se on sopivan pitkä, mutta se saisi omaan makuuni olla hippasen paksumpaa materiaalia. Paidan päälle kaipasin neuletta ja valikoinkin mallistosta Monica R+ neuleen. Vaikka neule onkin suurimmaksi osaksi tekokuituja vaikuttaa se silti lämpöiseltä ja juuri passelilta toppaamattoman takin alle. Takkina puolestaan tällä kertaa Roseway R+ ja tällä kertaa musta väri (tarjolla myös violetti). Raiskin takit ovat olleet omia suosikkejani ulkoilussa juuri teknisten materiaaliensa ansiosta ja tämäkin DrymaxX® -materiaalista valmistettu veden- ja tuulenpitävä takki teipattuine saumoineen ei vaikuta kyllä yhtään edeltäjiään huonommalta. Tässä takissahan ei ole minkäänlaista toppausta, joten kerrokset ovat todellakin jo tässä vaiheessa syksyä tarpeen. Pidän myös siitä, että Raiskin takeissa on yleensä huolehdittu myös heijastimista ja logot ja muut printtiyksityiskohdat on painettu takkiin valmiiksi heijastavin printein. Kaikista takeista ja muistakin tuotteista löytyy myös tarkat mitat täältä, eli niitä kannattaa omaa kokoa vertaillessa mallata.

Housuina kuvissa on minulla Popham R+ -housut, joissa ihastuin tähän kuosiin kovasti. Minulta löytyy nämä itse asiassa myös mustana ja niitä olenkin käyttänyt aktiivisesti jo koko kesän ajan. Tänä syksynä bongasin Raiskilta ekaa kertaa myös kumisaappaita ja jalasta löytyykin Raiskin omat Emlyn saappaat, joista meloonin punaiset nostin esille jo edellisessä postauksessa. Otin näistä oman kokoni (40) ja mielestäni saappaat ovat melko pientä kokoa, joten tämä kannattaa huomioida kokoa valitessa. Saappaat ovat muuten jalassa tosi hyvän tuntuiset ja tämä kumisaapasmalli käy minusta hyvin myös kaupunkiin sateisemmille keleille. Lisäksi asusta löytyy Feo-hanskat, jotka olen ottanut joka iltaisille koiralenkeille vakituiseen käyttöön. Tällä asulla tullaan siis menemään ulkoilut vielä muutaman viikon ajan ennenkuin on siirryttävä lämpimämpiin varusteisiin!

Sain teille jaettavaksi myös alekoodin Raiskin verkkokauppaan, eli koodilla R20PLUS saatte 20% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista sunnuntaihin 30.10. saakka!

Paita – Shirt Raiski R+ (52) // Neule – Cardigan Raiski R+ (52/54) // Takki – Jacket Raiski R+ (52) // Housut – Pants Raiski R+ (52) // Kumisaappaat – Boots Raiski (40) Raiski PlusMimmi plussamallisto syksy 2016 DSC_0311 Raiski PlusMimmi plussamallisto syksy 2016 DSC_0327 Raiski PlusMimmi plussamallisto syksy 2016 DSC_0338 Raiski PlusMimmi plussamallisto syksy 2016 DSC_0359 Raiski PlusMimmi plussamallisto syksy 2016 DSC_0373Raiski PlusMimmi plussamallisto syksy 2016 DSC_0427 Raiski PlusMimmi plussamallisto syksy 2016 DSC_0380

Koko asu blogin kautta saatu.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa ja Bloglovin’issa

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM