Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ravintolavinkki Tallinnaan : FRANK

Tästä bloggaajien Tallinnan reissusta on jo aikaa, mutta silti on pakko vinkata vielä parista kivasta kohteesta Tallinnassa. Välillä minulta kysytään ravintolavinkkejä eri kaupunkeihin ja niitä toisinaan tänne blogiinkin jaan. Nyt on taas yksi vinkkaamisen arvoinen ravintola, eikä edes kaukaa nimittäin Tallinnasta. Ihastuin reissulla tähän kuvien FRANK-ravintolaan, joka löytyy Tallinnan Vanhasta kaupungista. Ravintolassa oli aivan ihana tunnelma liitutauluineen ja eriparituolineen sekä lisäksi todella timanttinen soittolista, mm. Common ja Erykah Badu soivat kilpaa paikassa, jossa myös ruoka vei kielen mennessään.

Erityisen hyviä olivat nuo alkupalat, joita tilattiin koko porukalle jaettavaksi (guacamole + crispy papadam, NAM!) ja nuo limonadit pienissä kannuissa, joista löytyi useampaa eri makua (mm. minttu, karpalo ja omena). Minä tilasin listalta burgeria ja cheddarranskiksia ja voin kyllä suositella oikein lämpimästi. Hampparista ei tullut napattua edes kuvaa, sen verran nälkäisenä olin liikenteessä. Koska tuolta saa näköjään myös aamiaista pitkin päivää ja koko jälkkärilistakin jäi tuolla kertaa testaamatta täytynee palata ravintolaan varmasti myöhemmin uudelleen. Raparperipannukakut marcarponella ja hunajalla eivät nimittäin kuulosta yhtään hullummilta!

FRANK
SAUNA TN.2.
TALLINNA

FRANK Tallinna DSC_1086 FRANK Tallinna DSC_1088FRANK Tallinna DSC_1107 FRANK Tallinna DSC_1092 FRANK Tallinna DSC_1099FRANK Tallinna DSC_1120 FRANK Tallinna DSC_1101 FRANK Tallinna DSC_1111 FRANK Tallinna DSC_1117

Tallinnan reissu oli bloggaajamatka, eli lounas blogin kautta saatu.

1+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.