Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Together Fighting Breast Cancer

Muistattekos kun ilakoin täällä blogissa reilu kuukausi sitten Lindexin uudistuneesta kokopolitiikasta? Toisin sanoen Lindex sanoi kokonaan heipat Generous-plussamallistolleen ja otti isommat koot osaksi pysyvää kokovalikoimaansa, nykyään vaatteita saa joistain malleista jopa kokoon 54 saakka. Uudistus herätti paljon kysymyksiä ja ajatuksia ja lupasin tutkia asiaa ihan käytännön tasolla tarkemmin. Tällä viikolla teinkin täsmäiskun kahteen eri Lindex-myymälään Helsingissä (Aleksanterinkadulle ja Forumiin) ja tutkin tarkemmin toteutuuko lupaus isommista koista käytännössä.

Lindexin tiedotteen mukaan syksyn 2016 mallistosta 60% naisten mallistosta jatkuu kokoon XL saakka, 30% kokoon XXL saakka ja 10% kokoon XXXL saakka. Käytännössä XXL-kokoisella on jatkossa 20% enemmän tarjontaa, kuin vaikka vuosi sitten. Hintalapuista näkee jatkossa vaatteen valmistuskoot (esim. S-XXXL tai 36-54) ja nettisivuille on myös kerätty oma alasivusto vaatteista, joista on tarjolla myös suurempaa kokoa. Yllätyin kuinka hyvin kokoja oli esillä myös molemmissa myymälöissä. Jos hintalappu kertoi tuotetta löytyvän kokoon XXL saakka, sitä usein myös rekissä roikkui. Talutinkin sovituskoppiin useamman vaatekappaleen, joita testailin. Tulin sovittelusessioissani siihen tulokseen, että tuo XXL koko on yleensä minulle oikein passeli, mutta muutamista vaatteista jopa XL oli ihan sopiva. Myymälöissä oli jonkun verran myös vanhojen mallistojen vaatteita, joten uskon jatkossa kokoja löytyvän vieläkin paremmin.

Sain valita itselleni liikkeestä muutaman vaatekappaleen ja koska lokakuu on Roosa nauha-kuukausi, päädyin poimimaan tuotteita mm. parhaillaan käynnissä olevan Lindexin Roosa nauha-kampanjan Together Fighting Breast Cancer-mallistosta. Malliston myynnistä lahjoitetaan siis 10% suoraan Roosa nauha-rahastoon. Alla olevasta asusta löytyykin malliston liila neule, jonka materiaalilapusta bongasin myös mohairia (15%) ja villaa (20%). Jalassa kuvissa minulla ovat tekonahkaleggarit (koko XXL) ja korvissa Holly&Whyte-malliston korvikset, tietysti Roosa nauhaa rintapielestä unohtamatta. Lindex myy siis myös noita vaaleanpunaisia Roosa nauhoja kassallaan 3€ hintaan (tuotto lahjoitetaan kokonaisuudessaan Roosa nauha-kampanjalle), eli kannattaa napata Michael Monroen suunnittelema pinkki nauha mukaan, mikäli asioit Lindexillä.

Jos 100€ shoppailuraha Lindexille kiinnostaa, laita käyttäjätilini @plusmimmi Instagramissa pikaisesti seurantaan, huomenna nimittäin starttaa Instagramissani kisa, jossa yhdelle onnekkaalle jaetaan Lindexin 100€ arvoinen lahjakortti!

Neule – Jumper Lindex (L) // Leggings Lindex (XXL) // Korvikset – Earrings Lindex // Roosa nauha – Pink Ribbon Lindex // Kengät Shoes New Look (UK8)
LINDEX TOGETHER DSC_0099LINDEX TOGETHER DSC_0129 LINDEX TOGETHER DSC_0112LINDEX TOGETHER DSC_0146 LINDEX TOGETHER DSC_0119LINDEX TOGETHER DSC_0175 LINDEX TOGETHER DSC_0157 LINDEX TOGETHER DSC_0181

Neule, korvikset, leggarit ja Roosa nauha blogin kautta saatu.

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa ja Bloglovin’issa

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM