Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Hei hei Lindexin Generous-mallisto!

HALLELUJA! Lindex heittää hyvästit omalle Generous-plussamallistolleen ja tuo suuremmat koot osaksi ”normaalia” mallistoaan! Toisin sanoen tänä syksynä Lindex ottaa plus-koot pysyväksi osaksi mallistojensa kokovalikoimaa ja kokoja Lindexin tuotteissa löytyy jatkossa 3XL eli 54-kokoon saakka, eikä erillistä plussanurkkausta jossain myymälän perällä jatkossa enää ole! JEE! Pienet voitontanssit tälle! Ihmettelinkin viikko sitten Lindexillä pyörähtäessäni, kun useammasta tuotteesta löytyi myös suurempia kokoja, ilman että tuotteet olivat varsinaisesti plussamallistosta.

Syksyn The Fall Fashion Heroes-kampanjassa on mukana mm. plus-kokoiset huippumallit Ashley Graham ja Candice Huffine ja kampanja lanseerataan kaikissa myymälöissä ja Lindexin nettikaupassa 22.9!

AIKA MIELETÖNTÄ, EIKÖ?!

Fall-Fashion-Heroes-Lindex-2016-1-1024x767 Fall-Fashion-Heroes-Lindex-2016-2-1024x829 Fall-Fashion-Heroes-Lindex-2016-20-1024x754 Fall-Fashion-Heroes-Lindex-2016-23-1024x654

0

0 Comment

 1. Jes. Mutta tän pitäis olla ihan arkipäivää. Sääntö, ei poikkeus. Miksi pitää olla oma mallisto isommille, ne vaatteet ei kuitenkaan istu päälle ja ovat erilaisia, eivät aina niin hyvällä tavalla..

  0
  1. No sanopa muuta! Ehkä tässä on ensimmäinen joka uskaltaa tehdä aidosti muutoksen tähän. Ja toivottavasti moni muu seuraa perässä! 🙂 Tietysti käytännössä tämä on varmasti myös aikamoinen haaste, joten peukut pystyyn, että myös noita 3XL kokoisia vaatteita on aidosti tarjolla. 🙂

   0
 2. Olen aina itsekkin monesti miettinyt, että miksi myymälöillä on erikseen olemassa plus mallisto, jonka vaatteet ei kuitenkaan istu päälle. Tämän takia olen oikeastaan hylännyt Lindexit, H&m ja Seppälän melkein kokonaan, joitakin vaatteita tottakai ostanut heiltä. Olen melkein viimeisen 2v aikana ostanut kaikki farkkuni ja vaatteeni Zizzi nimiseltä vaatevalmistajalta. Heidän vaatteet oikeasti istuvat päälle ja ensimmäinen paikka missä itselläkin farkut tuntuu ihanilta jalassa 🙂 Vaatteiden laatu on myös oikeasti hyvä. Heillä on myymälöitä aika vähän vielä Suomessa, mutta onneksi avasivat hetki sitten verkkokaupan.

  Tosin nyt jos Lindex tämän muutoksen tekee, tulee ehkä sittenkin käytyä välillä katsastamassa heidän saatavuus.

  0
  1. Zizzi on kyllä aivan lyömätön. Minultahan on varmasti suurin osa vaatekaappini sisällöstä Zizzistä. <3

   0
 3. Tää on ihan huippujuttu! Samperi että sapetti Helsingin Forumin henkkiksellä – siellä oli KAKSI rekkiä plussakoon vaatteita! KAKSI!! Eikä niitä oltu edes merkattu kunnolla. Yksi isoimmista pääkaupungin H&M liikkeistä ja kaksi tangollista pluskoon vaatteita. Törkeetä.

  0
  1. Kävin kerran kyseisessä myymälässä, enkä todellakaan bongannu koko vaatteita edes sieltä. H&M:llä on aina jokaisessa kaupungissa 2 rekkiä pluskoon vaatteita, muita sitten pilvin pimein. Kaiken mitä haluaa joutuu heillä tilaamaan netistä valitettavasti.

   0
  2. Joo! Onneksi nykyään on edes tuo kaksi rekkiä, kun yhdessä vaiheessa ei ollut yhtäkään! :/

   0
 4. Nimetön says: Vastaa

  Hyvä uutinen minulle, jonka koko keikkuu aina siinä jossain välissä. Normimallistoon liian iso ja näihin ”isojen tyttöjen” (muuten aivan karmea termi) mallistoihin väärän kokoinen niihinkin.

  Ainoa pelko tuossa on, josko myös kaavoitus joustaa meidän muodokkaampien ylle. Ei nimittäin riitä, että se koon 36 mekko vain ommellaan suuremmaksi, kuin kopiokoneesta 150% suurennoksella suurentaen. Itse ainakin tarvitsen vaatteeseen aivan toisenlaisia leikkauksia, jotta sen saan päälleni sopimaan.
  Enhän ole tasaisesti isompi ihan joka kohdasta.

  Mutta katsotaan, mitä uudistus tuo tullessaan…

  0
  1. Heftytraining says: Vastaa

   Tää on just se syy, miksi erillisiä Plus-mallistoja on tehty ylipäätään. Mielenkiinnolla odotan, miten Lindex tulee vastaamaan haasteeseen.

   0
   1. Juurikin näin! Itsekin mietin kuinka mitoitus taipuu isompiin kokoihin. Pitääpä käydä tutustumassa. 🙂

    0
 5. nooratuulia says: Vastaa

  MAHTAVAA! 🙂

  0
  1. No EIKÖ! 🙂 Pitää pian pistäytyä sovittelemassa.

   0
 6. Toivottavasti myymälät myös tilaavat isompia kokoja myymälöhinsä. Kävin reilu viikko sitten paikallisessa Lindexissä ja katsoin, että joitakin kivoja vaatteita olisi pitänyt olla suurempia kokoja, niin jostain syystä rekeillä roikkui vain todella pieniä kokoja. Tuli huijattu olo.

  0
  1. Joo! Samaa jännitän itse, toivottavasti ostajat uskaltavat ottaa kokovalikoimaa myös suurimmista koista. 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM