Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KLUNKERKRANICH BERLIN

Tämä parhaillaan punertuva maanantai-ilta on juuri passeli pienelle paluumatkalle Berliinin helteiseen iltaan, kun ajettiin metrolla Rathaus Neuköllnin asemalle ja noustiin hissillä viereisen kauppakerroksen viidenteen kerrokseen, parkkitasanteelle, jossa jonotettiin tovi (paikka on todella suosittu) päästäksemme yhteen Berliinin kiinnostavimmista hengailupaikoista, paikkaan nimeltä Klunkerkranich (englanniksi tietoa paikasta esim. täällä). Sisäänpääsymaksu tuonne oli 3€/hlö.

Tämä kompleksi sijaitsee siis kauppakeskuksen katolla ja tarjolla on upeiden maisemien lisäksi leppoisaa berliiniläistä tunnelmaa, todennäköisesti live-musiikkia, juomaa, ruokaa(?) ja superrrtyylikkäitä ihmisiä. Me nautiskeltiin muutama pullo paikallista Outcider-kettusiideriä, vaihdettiin kuulumisia useampi tunti ja ihasteltiin lopulta tuota auringonlaskua, joka maalasi taivaan kauniilla väreillään. Minulta usein kysellään vinkkejä Berliiniin, joten tässä totisesti yksi ehdottomasti pistäytymisen arvoinen paikka.

Klunkerkranich
Karl-Marx-Straße 66
12043 Berlin

Klunkerkranich Berlin DSC_0951 Klunkerkranich Berlin DSC_0956 Klunkerkranich Berlin DSC_0962 Klunkerkranich Berlin DSC_0970 Klunkerkranich Berlin DSC_0981 Klunkerkranich Berlin DSC_0982 Klunkerkranich Berlin DSC_0984 Klunkerkranich Berlin DSC_0986 Klunkerkranich Berlin DSC_0994BerliiniKlunkerkranich Berlin DSC_0998 Klunkerkranich Berlin DSC_1017Klunkerkranich Berlin DSC_1010 Klunkerkranich Berlin DSC_1022Klunkerkranich Berlin DSC_1013 Klunkerkranich Berlin DSC_1032

1+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM