Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Raiskin plussamallisto on nyt R+!

Kaupallisessa yhteistyössä Raiski

On taas se aika vuodesta, kun tulee erityisesti mietittyä syys- ja talvipukeutumista, siirrettyä kesävaatteet taka-alalle ja kaivettua esiin tuulta ja sadetta kestävät takit ja talven lämpöiset toppavarusteet. Pääsin taas Raiski-yhteistyön myötä päivittämään ulkoiluvaatteitani ja ostoskoriini päätyi niin topattua takkia, kuin kevyempääkin. Raiskin D-mallistohan tunnetaan tätä nykyä nimellä R+ ja mallistosta löytyy vaatetusta meille plussakokoisille urheiluun, vapaa-aikaan ja ulkoiluun liittyen. Raiski-asuja tulette näkemään blogissa pian useamman postauksen verran lisää, nyt kuullaan mitä Raiskin suunnittelija Maaret Pääkkö vastasi visaisiin kysymyksiini.

Raiskin D-mallisto on uudistunut nimeä myöten ja kantaa nykyään nimeä R+, millaista on suunnitella mallistoa plussakokoisille?

Kun alan suunnittelemaan tuotetta, suunnittelen sen naiselle koosta riippumatta, mutta tietysti taustalla on aina ajatus siitä, että se on eduksi eri vartalotyypeille. Joskus paras vaihtoehto on tehdä oma malli normaali – ja R+ mitalle. Uskon, että yksi vahvuuksistamme on se, että tuotteita ei suunnitella ainoastaan ajatellen isoja kokoja. Tämä mahdollistaa sen, että tuotetta ei tarvitse ajatella liian ”rajoittuneesti” suunnitteluvaiheessa. (Toim. huom. ISO peukku Raiskille tästä!!)

Mitä asioita tulee erityisesti huomioida, kun kyseessä ovat isot koot?

·         Leikkauslinjat, esim. tummempi väri paidan kyljissä luo hoikentavan vaikutelman
·         Enemmän pituutta esim. jumppapaidassa tai shortseissa
·         vyötärössä joustavuus/säädettävyys
·         Rinnan kohdalle ei mielellään taskuja tai muuta yksityiskohtaa, joka korostaisi tätä vartalonosaa

Miksi plussamallistosta löytyy myös koko R+38? Kuinka se eroaa normaalista 38-koosta?

R+38 koko on leveysmitoiltaan suurempi kuin normaali 38 ja pituudeltaan aavistuksen normaalimittaa pidempi.

Minkälaisia materiaaleja suosittelisit XL-kokoiselle urheillessa ja ulkoillessa?

Joustavia, hengittäviä ja kosteutta siirtäviä materiaaleja!

Ilahduttavaa on, että Raiskin R+ -mallistosta löytyy muitakin värejä kuin mustaa, onko musta kuitenkin kaikista suosituin valinta, vai uskaltavatko plussakokoiset ostaa nykyään myös värejä?

Kyllä musta ja tumman sininen ovat edelleen myydyimpiä värejä R+ koossa, mutta on mukava huomata, että yhä enemmän halutaan isommissa koissa myös värikkäitä tuotteita.

Voitko jo kertoa mitkä värit ovat in ja mitä värejä löytyy Raiskilta ensi keväänä?

Raiskin kevään/kesän 2017 värit ovat murrettuja. Lilan ja harmaan eri sävyjä, helmen valkoista, vesimelonin pinkkiä sekä tummaa sinistä. Yksityiskohdissa hehkuvat ruusukulta ja hopea.

Kiitos myös siitä, että Raiskilta malliltaan samoja tuotteita löytyy niin normaalimallistosta kuin plussamallistosta, asettaako tämä haasteita tuotannolle vai miksi usein ei näin ole?

Haluamme palvella kaiken kokoisia naiskuluttajia, sen vuoksi Raiskilta löytyvät niin normaali kuin R+ mitoitus. Tuotteiden mallit ovat pääsääntöisesti samoja, ainoastaan mitoitus on eri.

Omia suosikkejani R+ -mallistosta

Raiski plussamallisto syksy 2016

Monica-neule // Emlyn-kumisaappaat // Avon-takki
Cora-paita // Roseway-takki // Feo-sormikkaat (Roosa Nauha-tuote)
Monica-pipo // Brazee-takki // Popham-housut

Ps. Raiski on mukana tänä vuonna myös Roosa Nauha-kampanjassa ja osasta pinkkejä tuotteita lahjoitetaan 5% Syöpäsäätiölle!

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa ja Bloglovin’issa

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM