Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Häähommia

Mimmi ja Matti kutsukortit

Me askarreltiin eilen illalla porukalla meidän hääkutsuja. Naurettiin nelistään meidän keittiön pyöreän pöydän ääressä, kun ensin joku (minä) leikkasi vinoon, sitten sisko tai Matti teippasi vinoon ja siskon mies vielä liimasi glitterteipit vinoon. Kutsuista tuli siis vähintäänkin mielenkiintoisia ja itse asiassa kutsujen takapuoli infoineen uupuu vielä kokonaan, mutta onpahan ainakin meidän näköisiä ja hääaskartelut aloitettu! Todennäköisesti ihan hirveästi ei tulla mitään koristeita häihin askartelemaan, vaan pyritään viemään tämä projekti loppuun mahdollisimman vähällä stressillä. Kutsut olisi kuitenkin tarkoitus saada matkaan pian, vaikka tietysti ollaan ihmisiä jo hääjuhlapäivästä eri kanavissa informoitu.

En ole vielä täällä blogissa avannut sen tarkempia häihin liittyviä juttuja, mutta meidän vihkiminen on siis vielä tämän vuoden puolella, 31.12 Haapajärven kirkossa, jonne on meiltä kotoa n. 5km. Tuo kirkko on jotenkin aivan superihana ja paikalla tulee olemaan vaan meidän molempien vanhemmat. Tuolloin tarkoituksena ei ole juhlia sen kummemmin, pistäytyä ainoastaan vanhempien kanssa syömässä ja lähteä viettämään kahdestaan hääyötä. Varsinaiset juhlat pidetään sitten ensi vuoden puolella loppiaisena 6.1.2017 ja niihin kutsutaan alle 50 vierasta. On ollut aika hankala rajata porukkaa sopivaksi, ensin mietittiin juhlitaanko ainoastaan perheiden kesken (molemmilla siis kolme sisarusta, eli jo perheistä tulee lähemmäs 20 henkilöä), mutta sitten todettiin, että onhan sitä mukava kutsua paikalle myös ystäviä. Mistä sitten on tingitty on sukulaiset ja on tuo ystävienkin pois rajaaminen aika haastavaa. Meidän häistä tulee myös lapsettomat, joten jopa kummilapset (kaikki alle 18v) jäävät tällä erää kutsumatta.

Meidän hääpäivähän (kuin myös häämatka) oli jo lyöty lukkoon ennen varsinaista kihlausta, eli odottelin käytännössä vaan kosintaa, haha. Häämatkalle lähdemme heti juhlien jälkeisenä päivänä, eli 7.1. ja kohteena meillä on Dubai. Miksi sitten haluamme mennä naimisiin uuden vuoden aattona, niin meidän tarinahan on alkanut varsinaisesti juuri uutena vuotena seitsemän vuotta sitten. Enpä kyllä olisi uskonut (ja tuskin kukaan muukaan) Rukalla vuonna 2009, että seitsemän vuoden päästä juhlitaan meidän häitä! ♡

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa ja Bloglovin’issa

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM