Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Elfa-haaste bloggaajille + 500€ lahjakortti sinulle?

Yhteistyössä Taloon.com ja ElfaPlusMimmi Taloon.com Elfahaaste sisustusniksit Elfa utility Garage DSC_0489PlusMimmi Taloon.com Elfahaaste sisustusniksit Elfa utility Garage DSC_0494PlusMimmi Taloon.com Elfahaaste sisustusniksit Elfa utility Garage DSC_0507PlusMimmi Taloon.com Elfahaaste sisustusniksit Elfa utility Garage DSC_0504PlusMimmi Taloon.com Elfahaaste sisustusniksit Elfa utility Garage DSC_0510PlusMimmi Taloon.com Elfahaaste sisustusniksit Elfa utility Garage DSC_0451 PlusMimmi Taloon.com Elfahaaste sisustusniksit Elfa utility Garage DSC_0453 PlusMimmi Taloon.com Elfahaaste sisustusniksit Elfa utility Garage DSC_0455 PlusMimmi Taloon.com Elfahaaste sisustusniksit Elfa utility Garage DSC_0463 PlusMimmi Taloon.com Elfahaaste sisustusniksit Elfa utility Garage DSC_0469 PlusMimmi Taloon.com Elfahaaste sisustusniksit Elfa utility Garage DSC_0481 PlusMimmi Taloon.com Elfahaaste sisustusniksit Elfa utility Garage DSC_0490

Mehän ollaan asutettu tätä omakotitaloamme nyt reilun kuukauden ajan ja kun minulta kysyttiin haluanko osallistua taas Taloon.comin sisustusniksit -bloggaajahaasteeseen tällä kertaa Elfan tuotteiden osalta olin heti innolla mukana. Elfalta löytyy kattava valikoima säilytysratkaisuja mm. vaatehuoneeseen, mutta koska meiltä löytyy kotoa jo melkoisen toimiva vaatehuone, päätin keskittyä tällä kertaa meidän ulkovarastoon ja sen sisustamiseen ja tarpeisiin.

Meidän pihavarastossa on toistaiseksi vielä melko maltillisesti tavaraa, mutta odotan jo kauhulla sitä päivää, kun remontti vanhalla asunnolla on ohi ja kannetaan kaikki remonttikamat tänne säilytykseen. Nyt oli siis helppo vielä suunnitella melko tyhjässä varastossa hyllyt ja muut tarvittavat asiat valmiiksi. Sain inspiraatiota Elfan Utility Garage kuvista ja päädyin tilaamaan lähes kaikki kuvan tuotteet myös meidän varastoon. Ostoskoriin päätyi siis mm. useampi seinäkisko, hyllyjä, pari pyöräkoukkua, koreja ja erilaisia kannattimia. Matti halusi valita kaikki platinan-värisenä, joten sivupalkista klikkailtiin ”platina” ja eikun lisäilemään tuotteet ostoskoriin. Valitseminen oli yllättävän helppoa ja yleensä tuotteen alla ehdotettiin jo siihen sopivaa kannatinta (mikäli tarve) tai muuta kiinnitysratkaisua.

Viime lauantaina asenneltiin sitten hyllyt paikoilleen ja saatiin varasto ojennukseen. Omiksi suosikeikseni ovat nousseet muutaman päivän kokemuksella nuo rengaskannattimet, joihin päätyivät eilen vaihdetut talvirenkaat kesäteloilleen, suuri Multiorganizer, joka roikottaa ojennuksessa lapiot, haravat, harjat ja muut välineet, sekä pieni Multiorganizer, joita päätyi meille kaksin kappalein ja johon saa näppärästi aseteltua erilaisilla kiinnityssysteemeillä ja koreilla työkalut, ruuvit ja muut pienet osaset. Kokonaisuutta on helppo täydentää myös jatkossa ja uskonpa, että hyllyjen paikat tulevat elämään aina kulloisen säilytystarpeen mukaan.

Mikäli haluat voittaa 500€ arvosta Taloon.comista Elfa-säilytyskalusteita itsellesi, käy antamassa äänesi mieleiselle bloggaajalle Sisustusniksit-sivulla ja osallistut lahjakortin arvontaan!

Elfa-tuotteet blogin kautta saatu haastetta varten.

0

0 Comment

  1. Nyt on kyllä varmaan selkein autotalli mitä olen ikinä nähnyt. Nuo säädettävät hyllyt ja pidikkeet on ihan loistava idea. Minkähän takia en ole keksinyt edes ajatella näitä aikaisemmin. Tulee pienestäkin autotallista heti 10 neliötä isompi, kun laittaa pyörät roikkumaan noin.

    0
    1. Kiitos! Nuo renkaat ovat vieneet kyllä ennen todella paljon tilaa, eli erittäin näppärät näin! ??

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM