Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Bomber-takin paluu

Lupailin asukuvia ja niitä onneksi myös sain otatettua. Perjantaina matkasin siis pitkästä aikaa toimistolle, josta suuntasin tsekkaamaan siskon sisustetun kämpän (hyvältä näytti), jonka jälkeen ajeltiin porukalla kaupan kautta meille ja alettiin tortillojen tekoon. Sitten sauna päälle ja eikun viikonlopun viettoon. Sisko miehineen (ja toki kuvissakin hurmaava Eikka) jäivät meille yöksi ja lauantai käytettiinkin siskon hiusten värjäilyyn, meidän varaston järkkäilyyn (sisuksesta huomenna lisää) ja vanhalla kämpällä seinien maalailuun. Vieraat lähtivät vasta kympiltä illalla ja itsekin oltiin jo aivan valmiita yöpuulle.

Tänään sitten nukuttiin pitkään (jopa Jykä) ja oltiin tänäänkin iltapäivästä remppailemassa Nummelan asuntoa ja vaihtamassa autoon kesärenkaat. Voi hitsi että joku saa tuosta Nummelan kolmiosta vielä tosi ihanan kämpän! Mehän siis meinataan laittaa se vuokralle, mutta eipä se myyminenkään huono vaihtoehto olisi. Pakko todeta, että on muuten hieman eri asia remontoida asuntoa, jossa ei itse asu ja joka on tavaroista tyhjillään. Enää ei olisi paljon maalaushommiakaan jäljellä, sen verran tehokkaasti ahkeroitiin tänäkin viikonloppuna. Äsken sitten kokkailtiin Matin kanasalaattia ja nyt tuijotellaan Huippujengiä TV:stä. Sellanen viikonloppu tällä kertaa meillä.

Palataanpa kuvan asuun. Muistatte varmaan, että muutama vuosi sitten asuin lähes noissa bomber-takeissa ja aika monta minulla niistä on edelleen vaatehuoneessa roikkumassa. Perjantaina teki mieli kaivaa nimenomaan tuo Primarkin versio esiin ja parittaa se tuon MACin All fired up-huulipunan kanssa. Kaikki kuvan vaatteet ovat ”vanhoja” ja täälläkin useampaan kertaan jo nähtyjä, mutta pidän niistä edelleen. Oma vaatekaappi ei tällä hetkellä kaipaile oikeastaan mitään uutta, tosin pari mustaa perusmekkoa tekisi mieli hankkia ja laittaa muutama nukkaantunut yksilö eläkkeelle. Olipa kiva saada pitkästä aikaa asukuvat blogiin, eiköhän näitä ala tässä taas vähän tiheämmin tippumaan.

Bomber Primark (UK20) // Mekko – Dress ASOS (UK22) // Sukkikset – Tights Lane Bryant // Kassi – Bag Marimekko // Sneakers Adidas ZX Flux (US9)Eikka ja Mimmi DSC_0452 Eikka ja Mimmi DSC_0458 Eikka ja Mimmi DSC_0460

0

0 Comment

  1. Nimetön says: Vastaa

    Mahtavia asukuvia! Olisko mahdollista järkätä kirppis Helsingissä (Pepin?) kanssa tai ilman? Tykkäsin todella paljon ja löysin hyviä vaatteita teiltä kummaltakin Hakaniemessä kun oltiin

    0
    1. Joo, ollaan mietitty asiaa kyllä! Täytynee odotella, että kelit hieman lämpenee, niin tarkenee taas Pepin sisäpihalla. Tavaraa nimittäin olisi myyntiin aikamoinen määrä! ?

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM