Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Perjantaipullo (vko 6) – Queen of Hungary mist

Kun nyt kerran satun viettämään tämän perjantain Budapestissä, oli aivan pakko nostaa tämän perjantain pulloksi Omoroviczan Queen of Hungary mist. Taitaa tämä tuote rikkoa muuten tämän postaussarjan pienuusennätyksen minikoollaan. Tämä n. 5 millilitran suihkepullo on päätynyt minulle Look Fantasticin beauty boxista ja olen käyttänyt sitä todella todella harkiten. Hintaa tuotteella nimittäin on 100ml pullolla 65€, joten en ole vielä raskinut sijoittaa isompaan. 

Kyseessä on siis kasvosuihke, jonka voi huoletta suihkaista meikin päälle ja joka freshaa kivasti päivän mittaan. Tuote suojaa ihoa myös vapaita radikaaleja (eli esim saasteita) vastaan ja se on inspiroitunut maailman ensimmäisestä parfyymistä 1400 luvulta. Tuotteen tuoksu on aromaattinen, mutta kuitenkin ihanan mieto ja tämä tuntuu aidosti luksukselta arjessa. Suosittelen suihkaisemaan, mikäli sattuu tulemaan joskus vastaan! 

 

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM