Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

TBT – Zizzi Koskikeskus Tampere

Zizzi-ambassador

Minun Zizzi-ambassador urani päättyy tämän kuun lopussa, kun vuosi tulee täyteen Zizzin kanssa yhteistyötä. Hullua mihin tämä aika oikein menee! Vielä varastossa on muutamat myymäläesittelyt täältä Suomesta ja myös lahden takaa Tallinnasta, joten pitänee puskea ne ulos vielä ennen tämän kuun loppua. En valitettavasti ehtinyt ambassador-vuoden aikana kaikkiin Zizzi-myymälöihin, vaikka asetinkin sen eräänlaiseksi tavoitteeksi itselleni. Oulun, Ideaparkin, Seinäjoen ja Jyväskylän Zizzit jäivät vuoden varrella uupumaan, eli 5/9 (+ Tallinna) Suomen myymälöistä ehdin tämän ambassador-vuoteni aikana vierailemaan. Mikä pettymys! No, lupaan tulla käymään, mikäli satun lähettyville tulevaisuudessa!

Palataan tämän throwback thursdayn kunniaksi viime kesään ja vierailuuni Tampereen Koskikeskuksessa, josta löytyy myös Zizzin myymälä. Myymälä sijaitsee Koskikeskuksen 2. kerroksessa ja naapureina Zizzillä on toisella puolen Cubus ja toisella Carlings. Myymälään mahtuu hyvin Zizzin perusvalikoimaa, uutuuksia kuin asusteitakin. Pidän siitä, että Zizzin myymälöissä on usein esim. sama laaja farkkuvalikoima jokaisessa, eli oma tuttu malli löytyy monesti mistä tahansa myymälästä. Koskikeskuksen Zizzissä tuli hiplailtua etenkin pitsijuttuja, mutta poistuin kuitenkin festaroimaan tällä kertaa tyhjin käsin. Pianhan nuo kevätjutut alkavat vallata kaupat ja odotan kyllä mikä on se kesän 2016 suurin trendi. Kesää odotellessa!

Tampereen Zizzi löytyy myös Facebookista!

DCIM100GOPROGOPR4000.DCIM100GOPROGOPR4006.
DCIM100GOPROGOPR4001.
DCIM100GOPROGOPR4002.
DCIM100GOPROGOPR4020.
DCIM100GOPROGOPR4029.DCIM100GOPROGOPR4016.

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM