Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Ystävänpäiväkortti Budapestistä!

Kiitos teille ystäväiseni, että olette! ❤ 

Viimeistä reissupäivää täällä Budapestissa viedään ja pakko kyllä todeta, että meidän päivään ei mitään erikoisen romanttista sisältöä kuulu, vaikka ystävänpäivä onkin. Tämä päivä menee siis aivan normaalisti ympäriinsä turreillessa ja illalla sitten kotia kohti. Ehkäpä mennään tänään escape roomiin kahdestaan pyörimään? Toivottavasti tänään ei sataisi, eilen sade nimittäin lannisti vähän tunnelmaa, mutta onneksi rauniobaarit ja Hummus Barin falafelit korjasivat taas sen kohdalleen!

Ylläolevan sydänkeksin sain mukaani Lushista ja kieltämättä hieman epäilytti ensin, mutta kyllä se syötävää oli. Keksissä lukee unkariksi I love you! Aika söpöä. Nyt odottelen, että Matti vielä heräisi, niin päästään viimeistä kertaa tällä reissulla maailman parhaalle hotelliaamiaiselle! Tämä meidän hotelli (Bohem Art Hotel) on ollut aivan loistovalinta ja tuo aamiainen etenkin on kyllä yllättänyt ja on monipuolisuudellaan varmasti paras mitä olen koskaan hotellissa saanut.

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM