Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Muuttouutisia!

Niinkuin hyvin tiedätte, olen vihjaillut isosta ja salaisesta uutisesta täällä bloginkin puolella ärsyttävyyksiin saakka ja nyt VIHDOIN voin paljastaa mistä oikein on kyse. Tänään nimittäin tehtiin kauan kaksi viikkoa odotetut kaupat omakotitalosta ja täällä naputtelee tätä nykyä siis omakotitalon omistaja. En ihan vielä oikein käsitä koko juttua, mutta eiköhän se tästä ala konkretisoitumaan, muutto uuteen taloon nimittäin on jo ensi lauantaina!

PlusMimmi muutto Mimmi
Tältä näyttää tyyppi, joka on tuhlannut juuri sievoisen summan euroja ja poseeraa uuden talonsa keittiössä.

Tämähän ei siis ole mikään uusi asia, omakotitaloa on metsästetty jo pitkään, aktiivisesti parisen vuotta ja nyt vain sattui tärppäämään ja kaikki tapahtui lopulta aika vauhdilla. Punnittu on, josko rakennettaisiin itse, mutta kuitenkin tutkittu koko ajan myös myytäviä kohteita. Löydettiin tammikuun lopussa juuri valmistunut talo Veikkolasta (Kirkkonummelta), mentiin katsomaan ensimmäisen kerran ja vielä toisenkin, varmistettiin lainan saanti, tarjottiin talosta, väännettiin hinnasta ja lopulta meidän tarjous hyväksyttiin. Nyt parin viikon päästä saatiin vihdoin nimet paperiin, avaimet taloon ja ensi lauantaina jo muutetaan. HUL-LU-A! Pakko todeta, että on muuten olleet melko pitkät pari viikkoa odottaa kauppoja!

Meidän uusi talo pitää sisällään 110 neliötä yhdessä tasossa, joten lisätilaa entiseen (79 neliötä) tulee kivasti, mutta ei kuitenkaan liikaa. Ensisijaisesti oltaisiin haluttu kivitalo, mutta tämä rapattu puutalo ajaa asiansa oikein mainiostii. Talossa on kolme makkaria, joten työhuoneen lisäksi meille tulee oikea vierashuone. Pidän myös keittiön ja olkkarin korkeudesta, talon avarasta fiiliksestä ja katetusta isosta terassista. Talo on siis juuri valmistunut, eikä siinä ole vielä kukaan asunut. Parasta myös on, että minun työmatka Helsinkiin bussilla lyhenee 20min suuntaansa, joten työpäivän aikana bussissa tulee istuttua yhteensä 40min vähemmän. Se on aika paljon se! Talosta löytyy toki myös ylellisyyksiä kuten kodinhoitohuone ja vaatehuone. Tykkään!

Tänään istuttiin kauppojen jälkeen tyhjässä talossa fiilistelemässä ja syötiin kebabia keskellä lattiaa. Pitäisi vissiin alkaa pian pakkaamaan tämä vanha kämppä kasaan, lauantai tulee äkkiä! Onneksi olen hävittänyt jo paljon tavaraa ja tänään päästiin eroon vihdoin myös monesta kassista DVD:itä. Kotijuttuja luvassa blogiin siis entistä enemmän, en nimittäin ehkä kestä miten ihana talo meillä on!

0

0 Comment

 1. Oi onnea suuresti!!! Ihanaa kuulla että oma kotitalo viimein löytyi 🙂 Se on kyllä parasta kun löytyy just oman näkönen talo – itekin jo salaa haaveilen ajasta kun pääsee omaa taloa etsimään.

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  0
  1. Voi kiitos! Kävi kyllä aivan älytön mäihä tämän kanssa! 🙂

   0
 2. VAU! Keittiö ainakin näyttää todella upealta 🙂 Onnea!! Jään innolla oottamaan kotiaiheisia postauksia 🙂

  0
  1. Voi, minäkin niin tykkään! Ja toi huonekorkeus, AH! 🙂 Kotijuttuja varmasti tulossa! 🙂

   0
 3. ihanaa, sun innostuksen aistii tänne asti! 🙂
  ite muutin (ja remppasin) muutama kuukaus sitten, vieläkin vaan rakastun tähän kotiin päivittäin <3
  onnittelut 🙂

  0
  1. On kyllä pikkasen yli-innokas olo ollut tässä parin päivän ajan, ei oo esim nukkumisesta meinannut tulla mitään. 😀

   Voi, kuulostaa niin hyvältä. Remppaamalla saa kyllä (useimmiten) just eikä melkein mieluista, mutta oli kyllä aika ihanaa löytää talo, jolle ei tartte tehdä mitään, meillä kun ikuisuusremppa on kestänyt koko sen 5,5v mitä ollaan yhdessä asuttu… 😀

   0
 4. Hei ihan huippua! Onnea tätäkin kautta 🙂 Miten huonekalut? Otatteko nykyiset matkaan vai hankitteko uusia?

  0
  1. Iso kiitos! 🙂 Joo, otetaan vanhat huonekalut mukaan. Tosin esim. sohva menee uusiksi, mutta se olikin jo ostoslistalla. Ei oo valitettavasti nyt varaa sijoittaa uusiin, vaikka vitsi se oiskin ollut siistiä! 🙂

   0
 5. Vau, onnea Mimmi. Mahtava uutinen.

  0
  1. Kiitos!! <3

   0
 6. Laura K. says: Vastaa

  Pitäähän tästä kateellinen olla :D!

  0
  1. Ei kannata kadehtia! Kyllä tässä tinkimään joudutaan esim. matkustelusta, mutta ehkä se on sen arvoista. Löytyykö sieltä omakotitalohaaveita? Josko se joskus tärppäisi/olisi mahdollista? 🙂

   0
   1. Laura K. says: Vastaa

    Kyllähän omakotitalo on haaveissa, mutta kaukana tulevaisuudessa :)! Sisustusjuttuja odotellessa, teillä on kyllä niin raikas ja siisti koti!

    0
 7. EIKÄ! Onneksi olkoon koko poppoolle! : )

  0
  1. KYL-LÄ! Voi kiitos! 🙂

   0
 8. Oi, onnea! 🙂 Minä niin muistan, kun 13 vuotta sitten ostettiin miehen kanssa tämä meidän talo. Osaan samaistua fiilikseesi. 🙂 Me muutettiin 59 neliön kaksiosta kokonaispinta-alaltaan 164 (asuin pa 114) neliön omakotitaloon. Luulin, että meillä olisi tyhjää… kuinka väärässä olinkaan! 😀 Me saatiin kahdestaankin (+ 2 kissaa) huoneet täyteen, joten nyt kun asukaslukumme on neljä ja yksi kissa, niin yhtään ylimääräistä tilaa tai huonetta ei enää ole. 😀

  Mutta vielä kerran onnea uuteen kotiin! 🙂

  0
  1. Huh huh! Teillä on ollut jo pitkään talo ja kyllä tosi hyvin lääniä! Oon niiin fiiliksissä. En tosin yhtään tästä muutosta… Musta tuntuu taas että me ei mahduta tonne! Ainakin kun tätä tavaran määrää nyt kattoo! 😀

   0
 9. Tervetuloa Kirkkonummelle! : )

  0
  1. Voi kiitos! 🙂 Odotan innolla!

   0
 10. Katjannh says: Vastaa

  Hurjasti onnea talokaupoista! Tosiaan sisustus ja talonesittely postauksia odotellessa 😉

  0
  1. Kiitos! 🙂 Nyt on ekat kuvat tyhjästä talosta julki!

   0
 11. Paljon onnea! 🙂 Omakotitalo on myös täällä haaveissa, mutta ei varmaan ole ajankohtainen vielä muutamaan vuoteen. Jos voittaisi lotossa, niin tilanne olisi ihan eri. 😀

  0
  1. Voi, mä toivon että sunkin haave toteutuu! 🙂 Joo, lottovoitto kyllä kelpaisi. Mutta ei, nyt joutuu tinkimään sitten vaikkapa matkustelusta. Mutta eiköhän tämä tästä! 🙂

   0
 12. Sairaan hienoa ja onnittelut!! Mä odottelen kans tota fiilistä. Toivottavasti pääsen sen vielä myös joskus kokemaan. 🙂

  0
  1. Voi kiitos! Toivon, että saat kokea saman fiiliksen! 🙂

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM