Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Arkimeikin luottotuotteet!

Arkimeikin tuotteet

Noora kyseli omalla tontillaan kuinka montaa purnukkaa kenelläkin tulee käytettyä arkimeikissä ja aloin ihan miettiä asiaa. Omalla kohdallani lukema on näköjään varsin maltillinen, sudin 10 minuutin arkimeikkini paikalleen yleensä silmät ristissä ennen seiskaa ja hifistelyn määrä on sen mukainen. Selviän arkisin (ja usein viikonloppuisinkin) ainoastaan viidellä(!!) tuotteella:

 1. ♡ Meikkivoide on ehdottomasti meikkini kulmakivi. L’Oréalin True Matchia (päivetyksen mukaan joko W1, W3 tai W5) olen käyttänyt koko blogihistoriani ajan, eli ainakin vuodesta 2009! Kuulin huhua, että tuote olisi uusittu ja nyt pelottaa, että näinköhän joudun alkaa metsästämään taas sitä oikeaa meikkivoidetta, mikäli koostumus on paljonkin muuttunut entisestä, joka siis oli itselleni aivan täydellinen. Täytynee hamstrata ”vanhoja” pulloja varastot täyteen.
 2. ♡ Kulmat olen sutinut myös viimeisen kymmenen vuotta samalla The Body Shopin (03) kulmapaletilla. Tuo kestää valehtelematta aina jonkun neljä vuotta.
 3. ♡ Varjostukset toteutan aina aurinkopuuterilla ja merkki on milloin mikäkin. Kesällä käytössä oli Bahama Mama, mutta nyt siirryin hippasen vaaleampaan Lumenen (2) aurinkopuuteriin. Käytän nykyään harvoin meikissäni arkena poskipunaa, aurinkopuuteri saa riittää.
 4. ♡ Menen arkimeikissä siitä missä aita on matalin ja heitän yleensä aina huuliin huulipunan. Muu hifistely (esim. luomiväri) kuuluu enemmänkin viikonloppuun tai päiviin kun minulla on ylimääräistä aikaa, tai muuten joku inspiraatio. Tämän Zuii Organicin Sheer Rose-huulipunan sain Blockfesteillä vieraillessani Keidas By Lumo-putiikista.
 5. ♡ Vielä ripsaria silmiin (yleensä nykyään ainoastaan yläripsiin) ja eikun menoksi. Ekan Lancômen Grandiôse-ripsivärin sain blogin kautta, mutta nyt käytössä on jo toinen kappale, jonka ostin kesällä laivalta. Aiiiivan paras ripsari tämmöselle tynkäripsiselle!

Aika vähillä tuotteilla kyllä arkimeikistä selviän. Mitenkäs on teidän laita?

Aurinkopuuteri ja huulipuna blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Itse pyrin kanssa minimoimaan arkimeikin, sillä rakastan nukkumista. Aikaa yleensä jää se 20 min laittautua, jos sitäkään. Itselleni kuitenkin ehdoton on valokynä, ilman sitä en pärjäisi, sillä minulla on jo luonnostaan hyvin tummat silmänaluset, mitä edes auttaa huonot yö unte ja vähäinen veden juonti. Muuten sitten sudin vain ripsaria, laitan kevytmeikkivoidetta ja rajaan silmäni sekä sudin huulipunaa. Kulmissa olen nykyään tosi laiska otsatukan takia, vaikka olisi ne hyvä fiksata. 😀

  0
 2. […] Kuinka montaa purkkia ja purnukkaa käytät arkimeikissäsi? Tein tästä postauksenkin Nooran innoittamana ja lukemaksi tuli varsin maltillinen viisi […]

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM