Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Sunny Saturday

Zizzi-Ambassador

Takana on taas mukava viikonloppu. Ollaan löydetty tällä viikolla HBO:lta aivan loistosarja, nimeltään Banshee, kyseisestä tv-sarjasta ei kyllä intensiteettiä puutu! Perjantaina Matin kummipoika oli meillä leikkimässä ja loppuillasta katsottiin useampi jakso tuota sarjaa ja painuttiin ajoissa unille. 11 tuntia unta teki tehtävänsä ja eilen jaksoikin touhuta sitten blogijuttujen parissa. Käytiin mm. Hyvinkään Willan Zizzissä ihmettelemässä ja saatoin ostaa sieltä pari kivaa juttuakin. Kuvasin myös takapihalla kaikkea mahdollista blogia varten (kiitos hyvän kelin) ja nämä asukuvatkin napattiin vielä eilen illalla, kun aurinko paineli jo hiljalleen mailleen.

Tänään ollaan sitten vietetty koko päivä takapihalla puhastellen. Ollaan mm. napsittu leikellä pensasaitaa ja rakennettu terassiin jatkopala. Äsken sitten kokkasin meille kanasalaatin ja jännitin tv:stä Susijengin pelin. Harmi, että turnaus päättyi Suomen osalta tähän. Saatettiin myös tänään aamulla varata äidin kanssa ihan extempore lennot marraskuulle, mutta niistä lisää myöhemmin…

Jakku – Blazer Zizzi (XL) // Paita – Blouse Zizzi (L) // Laukku – Bag MBMJ // Housut – Pants Excuse my BonBon (52) // Kengät – Shoes TOMS (40,5)
Asu DSC_0180Asu DSC_0172 Asu DSC_0176

Paita, housut ja jakku blogin kautta saatu.

0

0 Comment

 1. Tiittuduu says: Vastaa

  Todella kauniit kuvat sinusta. Tyylikäs ja söpö.

  0
 2. Ihanan yksinkertainen asu. Tykkään.

  0
 3. Ihana blogi ja ihana Mimmi 🙂 Aattelinkin kysellä kun olet kirjoitellut kilpirauhasen vajaatoiminnasta että mikä on sulla tämän hetkinen tilanne sairauden kanssa? Itse juuri saman diagnoosin saanut niin olisi kiva lueskella miten siellä pärjäillään asian kanssa. 🙂

  0
  1. Voi kiitos! 🙂 Hei hyvä, kun kysyit! Pitäisi varmaan kirjoitella ihan postaus aiheesta, niitä kun tasaista tahtia aina pyydellään. Minä jakselen ihan hyvin, tosin en ole taas hetkeen käynyt arvoja mittauttamassa. Toivottavasti saat kilppariarvot kohdilleen ja asianmukaista hoitoa! 🙂

   0
   1. Kiva kuulla! 🙂 Ensi viikolla on verikokeet niin näkee onko muutosta tullut. Olossa on kyllä jo iso muutos näin kolmen viikon jälkeen lääkityksen aloittamisesta. Lisäksi oon tehnyt muutoksia ruokavalioon juurikin sen sun postauksen avulla missä oli ruokavalio ohjeita tähän vajaatoimintaan. Uskon että niilläkin on iso vaikutus tähän lääkityksen rinnalla. 🙂

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM