Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

The Balm – Bahama Mama

Olen hillinnyt kosmetiikkaosteluani taas viime aikoina rankalla kädellä ja Varsovassakin kiersin kyllä Sephoran ja Victoria’s Secretin liikkeet, mutta poistuin molemmista kiltisti tyhjin käsin. Lentokentällä sitten hypistelin tätä The Balmin aurinkopuuteria (edellinen aurinkopuuteri hajosi matkalaukussa NYCin reissulla) tovin jos toisenkin ja hetken päästä Matti kyllästyi arpomiseeni ja kiikutti tämän kassalle.

Aurinkopuuteri tumma Aurinkopuuteri
The Balmin tuotteita en aikaisemmin ole omistanutkaan ja tämä on kyllä aivan loistava aurinkopuuteri. Hintaa tällä taisi olla parisenkymmentä euroa ja tämä on tarpeeksi tumma myös kesäksi. Käytän tätä tällä hetkellä varjostuksiin, sillä tämä on täysin mattainen ja siihen oikein omiaan. Suosittelen! 🙂

Translation: My first product from The Balm. I like this bronzer a lot. I recommend! 🙂

Ps. Muistathan minut myös Instagramissa, Bloglovin’issa ja Blogilistalla! ♡

0

0 Comment

 1. Mulla on myös toi- aika tummahan toi on mutta näin talvemmalla menee loistavasti varjostuksiin. On ollut jo 2 vuotta ja vannon ton nimeen!

  0
  1. Joo, näinpä! Mä tosiaan löysin tämän vasta nyt, ei oo oikein The Balm-merkkiä tullut missään aikaisemmin vastaan. 🙂

   0
 2. […] toteutan aina aurinkopuuterilla ja merkki on milloin mikäkin. Kesällä käytössä oli Bahama Mama, mutta nyt siirryin hippasen vaaleampaan Lumenen (2) aurinkopuuteriin. Käytän nykyään harvoin […]

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM