Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – Chalk Stripe

Zizzi-Ambassador

Naurattaa ihan tämä näiden kuvien vakavuus. Näytän sitäpaitsi nuo lasit päässä aivan joltain agentilta… No joka tapauksessa päällä on siis Zizzin Black Label linjan liituraitapuku, josta tuota jakkua tulen varmasti käyttämään jatkossakin, mutta nuo housut eivät ole kyllä yhtään minua! Ei siis ehkä se perinteisin asu minulle, mutta ehdottomasti trendikkyydessään (liituraita) aivan huippuluokkaa. Jos ette siis jo tienneet, niin nyt kannattaa viimeistään kaivaa ne liituraitahousut ja jakut esille, mikäli siis on ehtinyt ne jo edelliseltä kierrokselta jemmoihinsa sulloa, sillä liituraita jos mikä on tänä syksynä pinnalla!

Mitäpä olette mieltä, liituraita HOT or NOT?

Jakku ja housut Zizzi Black Label (52) // Blazer & pants Zizzi Black Label (52)
Zizzi Ambassador Black Label DSC_0213Zizzi Ambassador Black Label DSC_0277 Zizzi Ambassador Black Label DSC_0216 Zizzi Ambassador Black Label DSC_0236 Zizzi Ambassador Black Label DSC_0256

0

0 Comment

 1. Tämähän on todella hot! Vaikka et housuja koekaan omaksesi, niin koko kombolla on todella hoikentava efekti!! Tosi tyylikästä ja trendikästä.

  0
 2. HOT EHDOTTOMASTI! Ja nuo housut sopii sulle, kun nenä päähän! Rennon tyylikäs asu <3

  0
 3. Ihana! Kovasti asennetta! Kävisi duinipalaveriin tai tärkeämpäänkin tapaamiseen. Voisi muuten toimia huulipunasi värisen topin kanssa aika mukavasti. Myös valkoinen silkkinen kauluspaita kävisi alle & tukka niskaan rennolle solmulle ja ilmeeseen tulisi sellaista sähäkkää bisneslookkia. Ihana asu & ihana sinä!
  (Ps. pin stripes)

  0
 4. PLIIS PLIIS PLIIS pidä blogikirppis täällä !!!!

  0
 5. Rouva Yrjänä says: Vastaa

  Suoraan sanottuna ihan hirveä asu, olen pahoillani! Ei sovi sinulle yhtään, ihan kaamea navettatakki tuo ”jakku”. Sortuu siihen, mihin niin monet plussamerkit eli vaatteet on ihan järkyttäviä telttoja, jotka kaikkein viimeisimpänä asiana korostavat muotoja mitenkään kauniisti. Juuri tuon takia en koskaan olen löytänyt Zizziltä mitään järkevää päällepantavaa. Ainoa hyvä asia tuossa asussa on, että tuo tummansininen väri sopii sinulle hienosti. Muutoin pukeudut kyllä todella kivasti ja olen saanut sinulta inspiraationa omaankin pukeutumiseen! 🙂

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM