Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

BEST NINE 2018

Olihan se itsekin paketoitava taas viime vuoden Instakuvat yhdeksän suosituimman kuvan kollaasiksi. Tältä näyttää siis meikäläisen best nine Instagramissa 2018.

🌟 Viime vuoden suosituin kuva on My Little Pony-kokoelmastani, jonka levitin hetken mielijohteesta vierashuoneen parisängylle ja nappasin Instaan kuvan. Minullahan on jemmassa lähinnä G1-poneja, mutta en erityisemmin metsästä poneja aktiivisesti nettikirppareilta tms., vaan poimin mukaan, mikäli sattuu jossain eteen tulemaan. Viime vuonna lauma kasvoi myös MLP 35th Anniversary-poneilla, jotka tosin ovat yhä laatikoissaan.

🌟 Yksi ehdottomasti hienoimpia päiviä vuodelta 2018 oli tuo päivä jolloin sisko meni naimisiin! Tämän kuvan kaasoista ja morsiamesta kuvasi häissä koko päivän kuvannut huikean taitava Astrid Mannerkoski.

🌟 Berliinissä siellä Avocado Club-ravintolan (suosittelen!!) vessassa helteessä napattu peiliselfie. Maiski huomasi tuossa loppusyksystä, että tuolle vessalle on omistettu ihan oma Avocadoclubtoilet-Instatili, ja ihan syystä, onhan tuo nyt niin upea wc, että päätyi tällekin listalle näköjään vielä toistamiseenkin!

🌟 Nyt viime jouluna tyytyväisenä Syvärin Sydämessä.

🌟 Meidän More To Love-pikkujouluissa Jorvin ”discossa” otettu kuva. Peppi toi meille Hanko Sushista sushia ja kruisailtiin ympäri Jorvin käytäviä Pokémonien perässä. Meikällä oli tippa matkassa ja tuo tippakone sekosi lähes jokaisesta töyssystä ja alkoi hälyyttämään. Oli kaikesta huolimatta oikein hyvät pikkujoulut ja mukavaa oli!

🌟 Kuva Espoon Sairaalan hissistä päivältä, jolloin sain AIH-diagnoosin.

🌟 Se samainen saniteettitila Avocado Club-ravintolassa Berliinissä.

🌟 Arvoin Kansallismuseon Barbie-näyttelyyn lippuja ja te hullaannuitte. Se näyttelyhän oli aivan huippu (postaus täällä), joten en ihmettele. Tuo näyttelyhän oli koko Kansallismuseon historian kautta aikain suosituin vaihtuva näyttely! Kiva muuten, että myös kaupallisen yhteistyön kuva on päätynyt yhdeksän tykätyimmän Instakuvan joukkoon.

🌟 Viimeisenä kuva myöskin siskon häistä valmiista hääpaikasta Honkamajalta. Tuosta paikasta tuli kyllä niin kertakaikkisen upea!

8+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM