Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KESÄKUU KUVINA

Siinäpä se, koko kesäkuu tiivistettynä puhelimen syövereistä löytynein kuvin. Kesäkuu oli niin rankka, että olen käyttänyt jo itse asiassa useamman heinäkuun päivän siitä toipumiseen, mutta nyt aletaan onneksi olemaan jo voiton puolella ja valmiina summaamaan kesäkuu ja siirtymään vähitellen kunnolla heinäkuuhun.

Kesäkuun ensimmäisenä juhlittiin meidän perheen tyttöjen (eli minun ja Piken) synttäreitä. Jykän 7v synttäreitä puolestaan vietettiin 15.6. ja tarjolla Jykän synttäreillä oli tietysti asiaan kuuluvasti nakkikakkua. Alkukuusta tuli käytyä myös Lontoon reissulla kummitytön kanssa ja kummityttö vietti useamman yön pariinkin eri otteeseen myös täällä meillä Veikkolassa. Meillä on kummitytön kanssa aina niin mukavaa, vaikkei tehtäisikään mitään erikoista. Istuttiin mm. viltteihin kääriytyneenä pihalla riippukeinussa rupattelemassa, katsottiin Jukolan viestiä kolmelta yöllä telkkarista ja grillattiin kummitytön ja minunkin lemppareita, täytettyjä herkkusieniä. Lisäksi katsottiin Bachelorettea Ruutu plussasta ja laitettiin kasvonaamiot naamaan. Kesäkuussa tuli syötyä näin jälkeenpäin mietittynä grilliruokaa kyllä aivan älyttömästi. Niin nopsaa ja helppoa ja grilliin voi laittaa melkein mitä vaan! Värjättiin kesäkuussa myös kummitytön hiukset, minun hiukset ja siskon hiukset. Tein myös siskolle yhtenä päivänä harjoituskampauksen ja viime lauantaina myös varsinaisen hääkampauksen (ja meikin).  Varsinaisesta meikistä ja kampauksesta tuli tosi upeat. Juhannus vietettiin pienellä porukalla Vihtarissa, jossa lähinnä grillattiin, saunottiin ja syötiin (okei, tehtiin me myös mm. häiden biisilistoja). Käytiin myös Joensuun aivan jäätävän kokoisessa Prismassa tutkimassa ja KonMaritettiin Vihtarin mökistä kaikki tarpeeton pois ja siivottiin muutenkin mökki perusteellisesti lattiasta kattoon. Sähköt olivat poikki taas useita tunteja (ei annettu sen haitata) ja kotimatka sunnuntaina kesti juhannusruuhkassa ikuisuuden (7h 20min).

Juhannuksen jälkeen alkoikin hääjärjestelyviikko, jonka tunnelmia kävinkin pikaisesti kertomassa torstaina (se kukkalähetys, mitä Postilta tuolloin odottelin ei muuten sitten koskaan saapunut, vaan haimme sen lopulta iskän kanssa Nummelasta postin terminaalista… Prkle!!! 😡). Häähärdelliä jatkuikin sitten torstaina puolille öin ja perjantaina oltiin hääpaikalla, eli Honkamajalla taas aamupäivästä tehokkaina järjestelemässä. Illalla kasin aikaan päästiin vihdoin hotellille saunomaan ja uimaan ja saatiinpa nukuttuakin noin viitisen tuntia ennen itse pääpäivää lauantaita. Lauantaina kaikki sujui loistavasti ja muutamaa pikku unohdusta (jota kukaan tuskin huomasi) lukuunottamatta kaikki meni maaliin just eikä melkein. Sisko oli niin kaunis ja onnellinen, hääpari rakastunut, puheet koskettavia, ruoka hyvää ja bileet enemmän kuin kohdallaan. Niin ihanat ja kauniit häät kaikin puolin! Laitoin muutamia kuvia hääpäivästä jo Instagramiini, itselläni ei paljon tuon enempää kuvia tullut edes otettua, kun keskityin olennaiseen. Juhlittiin lauantaina viimeisten joukossa yli kahteen saakka yöllä ja sunnuntaina aamusta oltiin jo virkeinä klo 11.00 siivoamassa juhlapaikkaa. Onneksi sunnuntaina ehdin viettämään hetken aikaa myös ihanan veljentyttö-Minnin kanssa, joka on ihan mahtava tyyppi. Siivousurakan jälkeen otin ansaitut päiväunet, ennenkun hääpari saapui vielä illasta meille syömään yli jääneitä hääruokia ja hakemaan muutamia juhlapaikalle jääneitä kamoja. Viimeiset kolme viimeistä yötä olen muuten yhä nähnyt hääaiheisia unia, joten ilmeisesti en ole vielä ihan täysin sisäistänyt, että juhlat on jo ohi. Maanantaina Matti kävi vielä palauttamassa häihin Lohjalta vuokratun coolerin ja minä puolestaan olin koko maanantain henkisesti ja fyysisesti aivan hajalla. Eilen alkoi jo olo vähän paranemaan ja tänään on onneksi ollut jo ihan normaali vireystaso.

Kesäkuussa tuli käytyä lisäksi useampia blogitapahtumia, vietettyä Matin kummipojan synttäreitä, katsottua jalkapalloa, tehtyä työhommia kaiken tämän juhlahumun lomassa ja vietettyä lisäksi monta päivää Helsingissä. Pääosassa kesäkuussa olivat kuitenkin ehdottomasti nuo paljon aikaa ja energiaa vieneet häät ja alkukuun Lontoon matka. Nyt on kieltämättä todella tyhjä olo kun häät on ohi ja vähän semmonen fiilis, että mitäs sitten seuraavaksi järjestettäisiin. Täytynee alkaa järjestää kesälomareissuja (suuntana lomalla mm. Lappajärvi, Kalajoki, Savo, Parikkala ja Berliini) ja jospa sitä liikenisi taas aikaa ja jaksamista omaan hyvinvointiin panostamiseenkin! 😆 Palataan kesälomalistalla siis pian!

7+

2 Comment

  1. Mistä noi Disney-paidat on hankittu? 🙂

    0
    1. PlusMimmi says: Vastaa

      Ne on Primarkista Lontoosta! 🙂

      0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM