Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Viikonloppu Vihtarissa

Vihtari Mokilla DSC_0327Vihtari Mokilla DSC_0231Vihtari Mokilla DSC_0060Vihtari Mokilla DSC_0042 Vihtari Mokilla DSC_0115 Vihtari Mokilla DSC_0145 Vihtari Mokilla DSC_0235Vihtari Mokilla DSC_0247Vihtari Mokilla DSC_0121 Vihtari Mokilla DSC_0268 Vihtari Mokilla DSC_0271Vihtari Mokilla DSC_0277 Vihtari Mokilla DSC_0274Vihtari Mokilla Vihtari Mokilla DSC_0289 Vihtari Mokilla DSC_0293Vihtari Mokilla DSC_0379Vihtari Mokilla DSC_0309 Vihtari Mokilla DSC_0385Vihtari Mokilla DSC_0367 Vihtari Mokilla DSC_0393 Vihtari Mokilla DSC_0402 Vihtari Mokilla DSC_0418 Vihtari Mokilla DSC_0425 Vihtari Mokilla DSC_0431 Vihtari Mokilla DSC_0439 Vihtari Mokilla DSC_0451 Vihtari Mokilla DSC_0479Vihtari Mokilla DSC_0435Vihtari Mokilla DSC_0615 Vihtari Mokilla DSC_0567 Vihtari Mokilla DSC_0626Vihtari Mokilla DSC_0484 Vihtari Mokilla DSC_0650

Ajeltiin viime viikonloppuna viiden tunnin matka suuntaansa Heinävedelle Vihtariin siskoni miehen mökille mökkeilemään. Kytättiin säätiedotteita vielä edellisenä iltana, sillä sadekelillä tuolla ei välttämättä olisi viihtynyt ihan niin hyvin. Onneksi kuitenkin lähdettiin, ei nimittäin haitannut myrskytuuli ollenkaan vaikka katkoi sähköt melkein koko lauantaiksi ja kieltämättä välillä jännitti kestävätkö pitkät petäjät pystyssä. Kertaakaan ei siis reissulla kastuttu, vaikka yöllä oli kyllä satanut vettä. Tuli kaivettua pitkästä aikaa Jumpin-haalaritkin mukaan matkalle ja oikein hyvin tarkeni, vaikka sunnuntaina lämpöä ei tainnut kovin montaa astetta yli +10 olla.

Kerättiin viikonlopun aikana puolukoita ja kantarellejä (maistui todella hyvältä äsken kastikkeessa!), ajettiin vesijetillä, saunottiin (päivällä, illalla ja yöllä), grillattiin ja paistettiin muurinpohjalettuja, leikittiin koirien kanssa, uitiin (oli kylmää!), nukuttiin ja naurettiin mitä älyttömättömille jutuille, suosikkina tositarina päättömästä naisesta, joka vaeltelee mökin liepeillä (muuten hieman jännitti mennä huussiin pilkkopimeällä yksin) ja meidän lanseeraama Jahti Jakt-tervehdys (älkää kysykö). Tuolla jos missä pääsi pitkästä aikaa aitoon mökkitunnelmaan, juoksevaa vettä kun ei ole, sähköt olivat tosiaan pitkään poikki ja wc:n virkaa toimittaa ihka aito huussi. Instagram-kuvan lataaminen kesti ikuisuuden, kun yhteytenä oli E tai hyvällä tuurilla hetken jopa 3G, joten jätin suosiolla blogin päivittämättä ja puhelimestakin ehti akku loppumaan sähkökatkon aikana. Kuvia tuli nappailtua onneksi reilusti ja ikuistettua mökkiviikonloppua muuallekin kuin omiin muistoihin, tässä niistä parhaat palat. Nyt syksy saa tulla, kiitos mökkikesä 2016, eiköhän tämä ollut tässä.

1+

1 Comment

  1. […] Ps. Herbinan sivuilla kerrotaan, että tuote valmistetaan Heinävedellä! Tulipa ihan ikävä Vihtariin mökille! […]

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM