Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

30 x LONTOO

Lontoo, olit jälleen kerran taas upea! En pysy enää perässä kuinka monta kertaa kaupungissa on tullut vierailtua, mutta sain nauttia ensikertalaisen matkaseuralaiseni innostuksesta onneksi useampaan otteeseen. Kummityttö tykästyi kaupunkiin kovasti ja oli jo jossain vaiheessa reissua muuttamassa Lontooseen ihan puolitosissaan. Eipä sillä, kyllähän tuolla mielellään kummitytönkin luona jatkossa vierailisi! Kerroinkin jo, että pistäydyttiin Madame Tussaudsissa (aina vaan käymisen arvoinen kohde) ja perjantaina sitten hotellin luovutuksen jälkeen otettiin suunta Starbucks-aamiaisen jälkeen London Eyelle, jossa en ollut itsekään ennen vieraillut. Oltiin ostettu netistä tuplalippu Madame Tussaudsille ja London Eyehin hintaan 45 puntaa (ostettiin liput vasta edellisenä päivänä, aiemmin ostettuna hinta olisi ollut ehkä 39 puntaa). Olihan tuolta korkeuksista todella upeat maisemat ja tulikin bongattua monta nähtävyyttä yläilmoista käsin. Big Ben näytti olevan tällä kertaa remontissa ja huputettuna, joten jätettiin siellä vierailu kokonaan ensi kertaan. London Eyen kierros kestää puolisen tuntia, mutta minusta se meni kyllä todella nopeasti, eikä aika käynyt todellakaan pitkäksi.

Ei ajettu tällä reissulla kertaakaan metrolla, vaan käveltiin ja liikuttiin busseilla. Jotenkin noilla kaksikerrosbusseilla on niin kiva körötellä menemään samalla Lontoon vilinää katsellen. Meidän hotelli Paddingtonissa (Point A Paddington) oli sen verran hyvällä sijainnilla, että siitä sai kätevästi myös käveltyä suoraan Oxford Streetille, Madam Tussaudsille jne. Busseissahan saa tuolla nykyään maksaa lähimaksullisella kortilla (ei siis tarvitse enää ollenkaan Oysteria), kertalippu maksaa 1,5 puntaa (nykyään tässä on myös ilmeisesti tunnin vaihto) ja maksimiveloitus päivässä on 4,5 puntaa ajoipa busseilla päivän aikana sitten kuinka paljon tahansa. Minä käytän aina Hannan suosituksesta Citymapper-sovellusta, josta näkee Lontoon (ja muidenkin kaupunkien) julkisen liikenteen todella helposti ja se toimi taas aivan loistavasti, suosittelut siis sille! Myös Lontoon plussaliikkeistä tuli minulle Instadirectissä useampia kyselyviestejä, joten pitänee taas tehdä niistäkin omaa postaustaan. Lontoohan on plussashoppailijan mekka, mutta tällä kertaa en vierraillut varsinaisista plussamyymälöistä muualla kuin pikaisesti Evansilla, josta sieltäkin poistuin tyhjin käsin. Tämä reissu mentiin siis täysin kummitytön ehdoilla ja kiva niin. 🙂

4 Comment

 1. marjo lundvall says: Vastaa

  Hei Mimmi, ehtisitkö vilkaista sähköpostiviestini, jonka viikko sitten laitoin. Yst terveisin marjo lundvall/ yle (marjo.lundvall@yle.fi)

  1. PlusMimmi says: Vastaa

   Hei Marjo, palaan sinulle heti huomenna! 🙂

 2. Mikä tuo upea punainen huulipuna on? Ihana!!!

  1. PlusMimmi says: Vastaa

   Huulilla Maybellinen SuperStay Matte Ink, joka pysyy kuin tauti!! Aivan loistava huulituote! 🙂

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.