Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

GLAM GLOW MY LITTLE PONY GLITTERMASK

On asioita, joita ilman pystyisi ehkä ihan hyvin (tai ainakin välttävästi) elämään, mutta joista kehittyy silti pienoinen pakkomielle. Näin kävi minulle GlamGlow My Little Pony glittermaskien kanssa, joita olen hypistellyt ajoittain aina tilaisuuden tullen Berliiniä myöten. Melko kova hinta (n. 50€) piti toistaiseksi kukkaronnyörit kuitenkin visusti supussa, kunnes yhtenä päivänä avasin Zadaan ja tämä avaamaton violetti maskipaketti oli ilmestynyt myyntiin 25€ hintalapulla varustettuna. Minulla oli vieläpä käyttämättömiä Zadaakrediittejä (niitä, joita saa suositteluista yms.), joten taisin maksaa tästä toimituskuluineen lopulta vain 16,50€. Aikamoinen tuuri! On jotenkin hassua, että näin saattaa käydä välillä. Oli siis selvästikin tarkoitettu, että tulen saamaan tämän naamion itselleni. ✨

Tämä on siis tuttua GlamGlown Gravitymud-naamiota tuoksua myöten (Piña Colada), mutta glitterisenä MLP-versiona (olen testannut perusversion jo aiemmin). Ideana siis on, että tämä levitellään kasvoille mukana tulevalla spaattelilla ja odotetaan n. 30 minuuttia maskin kuivumista. Tämän jälkeen vedetään kuivunut naamio irti ihosta ja heitetään roskiin, ei siis huuhdella. Minusta nämä GlamGlown naamiot ovat aivan loistavia ja iholla myös tuntuu kihelmöinnistä päätellen jotain tapahtuvan. Naamiota suositellaan käytettäväksi pari kertaa viikossa, mutta itse en taida raaskia käyttää tätä kovinkaan usein. Olkoon tämä siis niihin hetkiin kun kaipaa vähän jotain erityistä hemmottelua.

Mukana tuli myös arkillinen supersuloisia tarroja. 🦄

Täällä minä nyt viettelen perjantai-iltaa naamio naamalla. Matti teki juuri lämpimiä voileipiä ja eiköhän tästä laiteta pian sarja pyörimään ja heittäydytä viikonlopun viettoon.

Mukavaa viikonloppua tyypit! 💗

5+

2 Comment

 1. kivasti taas keksitty tapa yysätä sitä mikromuovia kosmetiikkaan, joka sitten päätyy luontoon… tuskinpa glitterillä tässä mitään hoitavaa funktiota on, mutta naiset pistää helkkari soikoon 50€ tällaseen koska ”iiiih, glitteriiii…!”

  ei voi tajuta.

  0
  1. PlusMimmi says: Vastaa

   Joo, tämän puolustus on tosiaan siinä että sitä glitteriä ei päädy vesiin, mutta toki jokaisen vastuulla on sitten sen irrotetun naamion hävittäminen. Onneksi nykyään on keksitty biohajoava glitteri kaikille glitteriä haluaville. 🙂

   Muuten tuo kosmetiikasta tulleiden mikromuovien osuus merten muovijätteestä on todella pieni (Teknokemian tutkimuksen mukaan 2012 luku on ollut 0,1-1,5% ja siitä se on pienentynyt vielä 82%), eli toki asia kannattaa kosmetiikan osalta jatkossakin huomioida, mutta silti kosmetiikasta tulleen mikromuovin määrä on isossa kuvassa todella pieni.

   0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM