Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Perjantaipullo (vko 45) – Glamglow Gravitymud

Terveisiä täältä matkalta Savoon. Pysähdyttiin juuri äsken Juvan ABC:lla (ehdittiin pyöriä jopa 5 min Marimekon outletissa ennen sen sulkeutumista) ja nyt huristellaan jo Nilsiää kohti. Viikonlopun ohjelmassa on isänpäivän juhlinnan lisäksi ukin 90v synttärit, eli juhlapainotteinen viikonloppu on luvassa.

Perjantaipullona tänään Hollywood tähtien suosiossa oleva Glamglow-merkin kulttimainetta nauttiva naamio. Merkillä on aika mieletön syntytarina, mutta sen kertominen vaatisi ihan oman postauksensa. Glamglown tuotteista tutuin on ehkä se turkoosi naamiopurkki, mutta tällä kertaa minulla on testissä uutuus nimeltään Gravitymud. Tässä naamiossa on aivan ihana pina coladan tuoksu ja testattiin siskon kanssa tätä molemmat tällä viikolla. Naamio lupaa liftata ihoa samantien ja tehdä ihosta kimmoisamman. Naamiota levitetään kasvoille kauttaaltaan ja sen annetaan vaikutella 20-30 minuuttia. Tällävälin naamio kuivahtaa ja sen saa irroitettua kokonaisena liuskana kasvoilta reunoista irti vetämällä.

Herkemmällä iholla maski tuntui ensin hieman pistelynä ja jopa pienoisena kuumotuksena, mutta ainakin oma herkkyyteen taipuva ihoni asettui pian naamion poiston jälkeen. Kaiken kaikkiaan naamio on aivan ihanaa hemmottelua ja siskon tilanteessa se hieman ihohuokosiakin lähtötilanteesta supisti ja ihoa muutenkin silotti. Tykättiin molemmat naamiosta ja kieltämättä ainakin meidän mielestä tuntui, että naamio myös toimi. Ihanaa on myös sen hopeanhohtoisa väri. Gravitymud on oikea luksustuote, jota ei ihan joka päivä viiti jo hinnankaan puolesta läträillä, 40g tuotetta nimittäin maksaa noin 50€.

Glam Glow

Naamio blogin kautta saatu.

0

1 Comment

  1. Mulla oli se perinteinen musta Glamglow, ostin kun sitä niin laajasti hehkutettiin. Pettymys! Hirveä hinta eikä mun kasvolle toiminut mitenkään ihmeellisemmin kuin mikään perusnaamiokaan.

    T: Kiti

    http://www.lily.fi/blogit/katso-tarkemmin/oodi-arravialle

    0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM