Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

OOTD – All Black Everything

Huh mikä viikonloppu takana Savossa! Meikäläinen yllätettiin äidin, siskon ja kälyn toimesta lauantaina aivan totaalisesti, kun pääsin nauttimaan kuumakivihieronnasta ja jalkahoidosta kauneushoitolassa, hyvästä ruoasta Panzassa ja vieläpä häätuoksuostoksillekin. Oli aivan ihanaa! Eilen taas juhlittiin ukin ysikymppisiä mökillä ja illasta ajeltiin takaisin kotiin tänne Veikkolaan. Tänään olen tehnyt päivän töitä kotoa käsin ja pyörähtänyt Matin kanssa Ikeassa kaappiostoksilla (sieltä meidän palaneelta kämpältä purettiin siis viime viikolla myös makkarin liukuoviset vaatekaapit, antakaa mun kaikki kestää!). Mukaan Ikeasta tarttui myös aikamoinen kasa kynttilöitä ja muutamia hankintoja häitä varten (no okei pari joulujuttuakin).

Napattiin hetken mielijohteesta meikäläisen mustaakin mustemmasta shoppailuasusta kuva tuolla Ikean noutovaraston hyllyjen välissä. Joskus tuli kuvattua tuolla enemmänkin, kun tuntui, että käytiin Ikeassa lähes viikottain ja tästä kuvaussessiosta tuli jotenkin äärimmäisen nostalginen fiilis. Harvemmin tulee ikuistettua pelkästään ulkovaatteita, mutta tällä kertaa päätin pitää takin päällä. Kuvan takkihan on vuosi sitten Nycin reissulta hankkimani Michael Korsin kevyttoppis, jolla pärjäilee kivasti n. -10°C keleille saakka ja josta minulta löytyy myös lyhyt versio. Jalassa usein näillä keleillä minulla on ne pari vuotta hyvin palvelleet Dr. Martensin mustat maiharit ja kädessä kokomusta Kånken, jonka sain hiljattain blogin kautta ja joka on kiilannut suoraan reppujeni ykköseksi. Tuon kanssa kelpaa mennä vaikka fiininpäänkin palaveriin, sillä reppu on todella tyylikäs mustine nahkayksityiskohtineen. Valmistautukaa siis näkemään tätä reppua asukuvissa myös jatkossa!

Takki – Jacket Michael Kors (3XL) // Leggings New Look Inspire (UK22) // Maiharit – Boots Dr. Martens (US9) // Reppu – Backbag Fjällräven Kånken No. 2 Black

All Black DSC_0899All Black DSC_0912 All Black DSC_0902 All Black DSC_0917

Reppu blogin kautta saatu.

0

3 Comment

 1. Oooh, näyttääpä Kånken superhyvältä kokomustanakin! ♥_♥

  0
  1. Mä olin ihastunut tohon jo jokunen kuukausi sitten Instagramissa. Tuon kanssa kelpaa mennä vähän asiallisempaankin palaveriin, edellisen lilan kanssa kun oli vähän niin ja näin! 🙂

   0
 2. Hei!

  Ihana Korsin takki!!! Mistä olet ostanut? Millainen on Korsin koko 3xl? Vaikkapa Suomen numerokokoihin verrattuna? 50? 52? Jos mahdollista, mittaisitko rinnanympäryksen niin osaan hahmottaa mahtuisiko minullekin.

  Mahtavaa marraskuuta!

  0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM