Babler

Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

KIINNOSTAA JUURI NYT

Isot ja muhkeat toppatakit

Edellisessä postauksessa olikin jo tuo KappAhlin XLNT-malliston oma, jonka olen vetänyt päälle joka päivä nyt viikon ajan vaikka ei ole edes ollut kovin kylmä, mutta kun se vaan on niiiin ihana! Sanoinkin sitä liikkeessä sovitellessani, että tämä voisi aivan hyvin olla vaikka Marimekon tai Monkin takki, sillä samanlaisia on näkynyt molemmilla merkeillä

Yksi luomiväri luomilla

Tällä hetkellä silmämeikki yhdellä luomivärillä on huipputrendikäs. Harrastan tätä itse usein ja suosikkini arjessa on esim. vaaleanpunainen tai persikka yksinään luomilla. Syksyllä ja talvella myös jadenvihreä tai tummansininen saattaa eksyä villinä päivänä luomivärikseni.

Lyhyemmät hiukset

Minulla on huomenna kampaaja-aika Simolle ja lyhyempi leikkaus kiinnostelee. Selasin eilen illalla ennen nukkumaanmenoa Pinterestistä erilaisia hiusvärejä ja malleja, mutta en oikein vielä ole varma mitä sitä oikein tekisi. Usein käy niin, että lopulta päädytään Simon kanssa tekemään ihan jotain muuta mitä olen suunnitellut, joten en viiti liikaa asiaa ennakkoon miettiä. Se nyt on varmaa, että ainakin 15cm mitasta saa kyllä luvan lähteä!

Viherkasvit

Ovat kiinnostaneet jo aika pitkään ja nykyään minulla on kaksi peikonlehteä kasvatusvaiheessa. Ne viihtyvät meillä hyvin ja tuottavat kivasti uusia lehtiä, kunhan muistaa suihkutella suihkepullolla ahkerasti ja huolehtii myös valonsaannista. Harkitsin viime Ikea-reissulla kukkatason hankkimista, mutta se jäi nyt vielä toistaiseksi myymälään. Onnistuin tuossa myös lähes tappamaan yhden jukkapalmun liian innokkaalla kastelulla (kiitos Plantagenin henkilön eräässä pressipäivässä), mutta nyt olen siis oppinut että se pärjää vähemmällä vesimäärällä ja malttanut mieleni liikakastelun suhteen. Tämä ei ole aina niin helppoa!   

iPhone X

Tilasin omani (hopeisen 256Gt muistilla, voi miksei tästä ole kultaista versiota?!) heti kun se saapui ennakkomyyntiin (no okei vajaat pari tuntia myöhemmin, sillä en heti klo 10.01 päässyt palaverin vuoksi koneen ääreen) ja sitä olen nyt odotellut saapuvaksi, mutta toistaiseksi turhaan. En vaan enää malttaisi odottaa! Toivottavasti se toimitetaan pian!!!

Vaaleanpunaiset asusteet

Etenkin pipot, kaulaliinat, mitä näitä nyt on. ASOSilta on itse asiassa matkalla minulle sekä pipo, että kaulaliina vaaleanpunaisena. Himo vaaleanpunaista kohtaan siis on ja pysyy edelleen!

Koirien koulutus

Piken kanssa ollaan pyritty löytämään keinoja hihnassa autoja kohtaan räyhäämistä vastaan. On niitä parempia päiviä ja sitten on niitä huonompia päiviä ja nyt ollaan siinä tilanteessa, että ollaan otettu yhteyttä ongelmakoirien kouluttajaan ja lähdetään hoitamaan ongelmaa ammattilaisen kanssa. Jotain on tehty kuitenkin oikein ja kontakti koiraan on nykyään onneksi jo hyvällä tasolla.

Florida

En ehkä kestä, meillä on Matin kanssa nimittäin joulukuulle lennot Miamiin! Pitääpä kysyä taas teiltä parhaat tipsit Floridaan ja avata muutenkin matkasuunnitelmia omassa postauksessaan, sen verran hyviä vinkkejä teiltä aina näihin matkakohteisiin irtoaa!

Podcastit

Olen löytänyt podcasteista muutamia suosikkeja ja podcasteja tulee kuunneltua nykyään esim. bussimatkoilla. Ovatpa podcastit syrjäyttäneet (ainakin hetkeksi) äänikirjat kohdallani kokonaan! Oletteko te jo löytäneet podcastit? Hyviä podcasteja saa suositella!

Juhlien suunnittelu

Me pidämme pienimuotoiset Suomi Sata-juhlat itsenäisyyspäivän aattona täällä meillä kotona ja niiden ohjelmaa, asua, menua jne. on tullut suunniteltua oikein urakalla. Lisäksi joulukin saatetaan viettää täällä meillä Veikkolassa, niin sitäkin menun ja muun osalta ollaan jo äidin kanssa alettu suunnittelemaan. Juhlien suunnittelu on niin ihanaa!!!

Hello Kitty

ASOSille tuli ihana Hello Kitty-mallisto, jota ihastelin, mutta en kuitenkaan tilannut siitä mitään. Sen sijaan tilasin curve-puolelta Hello Kitty t-paidan. Minähän olen fanittanut Hello Kittyä jo vuosia ja aina välillä rakastan Hello Kitty-asioita enemmän ja välillä se taas vaipuu hetkeksi kohdallani unholaan. Nyt on taas näköjään se hetki, kun tekisi mieli toitottaa Hello Kitty-rakkauttani kaikille. Jeps…

Kaurapuuro

Olen syönyt varmasti kuukauden päivät kaurapuuroa joka ikinen aamu. Jopa siis viikonloppuisin. Minun puurokulhosta löytyy usein kaurapuuron lisäksi jotain näistä: voisilmä, tujaus hunajaa, pähkinöitä, granolaa, hedelmiä (usein banaania tai esim. viime päivinä tuoretta luumua), maapähkinävoita, marjoja, maustamatonta jugurttia (tai tämän hetkistä Valion hunajaista lemppariani litran purkista) tai rahkaa. Hyvänä aamuna ja etenkin mikäli kyseessä on yhdistetty aamiainen ja lounas (kuten tänään) puuron päälle kasataan aimo annos täytteitä, kylkeen pari ruisleipää avocadolla varustettuna ja popsitaan hyvillä mielin ääntä kohti. Tällä setillä jaksaa kyllä tosi hyvin!

 

6+

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kiitos kommentistasi! ♡ Sähköpostiosoitetta ei julkaista blogissa. Kommenttien valvonta päällä.

PLUSMIMMI @ INSTAGRAM